el segre de negre

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

29/05/2024 09:44

La Ciutat Lleida 28/05/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Eulàlia Pagès i Montse Sanjuan que ens parlen de la programació prevista al voltant del Festival El Segre de Negre, aquest divendres i dissabte a Lleida. Seguim amb l'espai de música i els enfrontaments que ens porta el musicòleg Jordi Cano, avui per parlar de Ricard Viñes i Enric Granados i cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

28/05/2024 13:57

El Segre de Negre torna a Lleida per aprofundir en la novel·la negra social i celebrar els 10 anys de l'Anna Grimm

El Festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre celebra a Lleida la seva vuitena edició del 31 de maig a l'1 de juny, amb un programa d'activitats que inclou presentació de novetats, taules rodones, converses, un sopar temàtic, un podcast en directe, una ruta literària dedicada a la sergent Anna Grimm i activitats familiars. També una xerrada prèvia el dimecres 29 de maig i una exposició a l'Escola d'Art Leandre Cristòfol fins al dia 14 de juny. Una edició que posa la mirada en la novel·la negra social i que també serà especial pels 10 anys de la creació de l'Anna Grimm, el personatge protagonista de la saga de l'escriptora Montse Sanjuan, amb qui parlem a La Ciutat Lleida, juntament amb Eulàlia Pagès, editoria de Pagès Editors que coorganitza el Festival, que aquest any també reconeixerà la trajectòria de Margarida Aritzeta.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

02/06/2023 09:26

La Ciutat Lleida 31/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de la 7a edició del Festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre, amb Eulàlia Pagès i Montse Sanjuan. Seguim amb les notícies de la televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i continuem amb el recorregut pels carrers del barri de Balàfia amb Joan Ramon González.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

31/05/2023 13:40

El Segre de Negre posa en valor la feina dels traductors i reconeix l'escriptora Alicia Giménez Bartlet

Des d'aquest de dijous i fins dissabte es celebra a Lleida la 7a edició del Festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre, un ampli programa de propostes i activitats per apropar-se al gènere negre des de diferents perspectives: des del cinema i la filosofia, passant per les taules de novetats, la ruta literària, els concursos a xarxes i el reconeixement als traductors amb figura de Vallverdú en el seu centenari i a la trajectòria literària de l'escriptora Alicia Giménez Bartlet, guardonada aquest any amb el Premi Trajectòria Literària El Segre de Negre. En parlem a La Ciutat Lleida amb Eulàlia Pagès i l'escriptora Montse Sanjuan.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

01/06/2022 15:24

La Ciutat Lleida 01/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors que ens parla sobre la 6a edició del Festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami que dona resposta a les consultes que ens feu arribar i continuem coneixent els carrers i el patrimoni amb Joan Ramon González.

6ª EDICIÓ DEL FESTIVAL DE NOVEL·LA NEGRA I CRIMINAL LLEIDA

01/06/2022 13:55

El Segre de Negre homenatja les dones del gènere: escriptores, detectius i assassines

Actes per adaptats per a tots els públics són els que es preparen des d'aquest dimecres i fins dissabte a la ciutat de Lleida en el marc del festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre, que arriba aquest any a la sisena edició, posant en relleu a les dones del gènere, tant les escriptores, com les detectius i les assassines. En parlem a La Ciutat Lleida amb Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors que juntament amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs organitzen el festival.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

03/06/2021 14:18

La Ciutat Lleida 03/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors que coorganitza el festival de novel·la negra i criminal de Lleida, El Segre de Negre, que aquest cap de setmana celebra la 5a edició. Als petits plaers la Marta Romera ens dona pautes i consells per tenir un bon ritual del son. Les noticies audiovisuals amb Miki de Santiago i repàs de l'agenda cultural.

5ª EDICIÓ DEL FESTIVAL DE NOVEL·LA NEGRA I CRIMINAL LLEIDA

03/06/2021 12:56

5ª EDICIÓ DEL FESTIVAL DE NOVEL·LA NEGRA I CRIMINAL LLEIDA

03/06/2021 12:56

El Segre de Negre més internacional: homenatge a Patricia Highsmith i Premi Trajectòria per a Donna Leon

Aquest dijous es dona el tret de sortida a El Segre de Negre, el festival de novel·la negra i criminal de Lleida que aquest any si, torna amb la 5a edició, després del buit de l’any passat a causa de la pandèmia. Un festival organitzat per Pagès Editors i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida que aquest any homenatja l'escriptora de gènere negre Patricia Highsmith en el centenari del seu naixement i a més donarà el Premi Trajectòria a Donna Leon. A La Ciutat Lleida en parlem amb Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors.

Dijous 30/05/19

30/05/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del Festival El Segre de Negre amb Joana Soto, editora de Pagès Editors i amb els autors de Primàries de Sang, David Marín i Pau Juvillà. Viatgem i obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos per anar fins al Tirol del Sud.

Dijous 30/05/19

30/05/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del Festival El Segre de Negre amb Joana Soto, editora de Pagès Editors i amb els autors de Primàries de Sang, David Marín i Pau Juvillà. Viatgem i obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos per anar fins al Tirol del Sud.