Temas

El rebost de la Comunitat Valenciana

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Peix de Llotja

Al Rebost de la Comunitat Valenciana parlem hui de Peix de Llotja, una marca de garantia de la Comunitat que gestionen des de COINCOPESCA, la federació de confraries de pescadors de la Comunitat Valenciana. Hui, amb el president Sergio Albiol, contem els avantatges de consumir peix de les llotges valencianes que des de Torrevieja fins a Vinaròs ens ofereixen cada dia peix que arriba a les nostres taules poques hores després d'estar a la mar. A més a més el Peix de Llotja dona treball a més de 8000 persones entre treball directe i indirecte mitjançant els 588 vaixells de pesca que treballes diàriament per a desembarcar més de 22.000 tones de peix i marisc fresc.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Productes DeAnna

Al Rebost de la Comunitat Valenciana els presentem hui els productes DeAnna, la marca de l'empresa Natural de montaña, que posa al nostre abast els productes de l'horta d'Anna. Verdures fresques, per als nostres plats valencians, com les tavelles o el garrofó o les piparres i els alls tendres. També DeAnna ha envasat productes tan nostres com la pericana, els capellans torrats o la tomaca seca. Una experiència que ens permetrà gaudir dels productes de l'horta en els principals supermercats de la Comunitat Valenciana i que dinamitza també el sector agrari de la comarca de La Canal de Navarrés on es conreen els productes que porten la marca DeAnna.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Les cireres de la muntanya d'Alacant, un plaer d'estiu

Les cireres de la muntanya d'Alacant són sabroses i ara estan de plena temporada. Estan reconegudes per la Indicació geogràfica protegida "Cireres de la muntanya d'Alacant" i es conreen en diferents termes municipals de municipis de vàries comarques de l'interior d'Alacant i els de dues poblacions valencianes. Hui coneixem les cireres de la muntanya d'Alacant de la mà de Miguel Miranda enginyer agrònom de Mas de Roc una cooperativa que produeix cireres de gran qualitat, entre altres fruites connectant el treball més tradicional amb els mètodes de venda i producció més moderns.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Zutec: las primeras cápsulas de fruta natural 100% que revolucionan la forma de hacer zumo a nivel mundial

Hoy en el Rebost les presentamos un nuevo producto que ha lanzado estos días la empresa valenciana Zutec: las primeras cápsulas para preparar zumo 100% natural compatibles con las cafeteras Dolce Gusto. Zutec es un producto 100% natural, sin azúcares añadidos, ni conservantes artificiales, presentado en cómodas cápsulas que pueden conservarse a temperatura ambiente hasta un año y que según explicaba Juan Valls, e-comerce manager y co-propietario de Zutec, tiene la calidad de un zumo refrigerado, gracias a la tecnología patentada a nivel internacional y a la excelente materia prima seleccionada en los lugares originales de variedades como la naranja, la piña y el melocotón

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Comença la temporada de la tomata de El Perelló amb jornades gastronòmiques

Al Rebost de la Comunitat Valenciana destaca un producte que comença ara a estar de temporada: La tomata de El Perelló. Per les seues característiques és una tomata saborosa i en els últims anys ha anat guanyant reconeixement dins i fora de les nostres fronteres. L'alcalde de El Perelló, Juan Botella ens explica que enguany no hi ha fira de la tomata, però si unes jornades que comencen aquest cap de setmana amb menús especials en els restaurants de El Perelló.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Primera Fira Gastronòmica Ruta del sabor a Castelló i L'Hora del Vermut

Al Rebost, l'espai de gastronomia els parlem hui junt Alícia Llop des d'Onda Cero Castelló de la Primera Fira Gastronòmica Ruta del sabor a Castelló a la qual participen 12 empreses i que és la primera fira que s'organitza des de fa un any. També parlem amb Reme Cerdà de l'Associació d'hostalers de Dénia la qual ens conta detalls de "L'hora del Vermut" a la qual participen 120 establiments de les tres províncies. Una iniciativa que ha aconseguit que es preparen tapes de màxima qualitat per acompanyar el Vermut, una beguda molt valenciana que també es un moment del dia. La iniciativa ha estat organitzada per Conhostur i Turisme Comunitat Valenciana.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

El Primer Foro Onda Cero Alicante analizará la proyección turística de la gastronomía alicantina

El Rebost de la Comunitat Valenciana nos invita hoy a la reflexión sobre el sector gastronómico valenciano. Antonio Robles, director de Onda Cero Alicante y Luz Sigüenza, directora de Más de Uno Alicante nos explican los detalles del Foro Onda Cero del próximo día 12 de Mayo que será una jornada de promoción y reflexión sobre la proyección turística de la gastronomía alicantina en la reactivación del sector que se espera para los próximos meses.