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Temas

bebidas

  • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

    EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

    Made in Japan – La tribu dels Ainu, les bogeria de les Vending Machine i una acadèmia molt transversal.

    Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A la secció d’actualitat coneixeràs de la mà del Jonathan López- Vera la cultura dels Ainu, el poble indígena del Japó que acaba de veure reconeguda i protegida la seva cultura per part del govern japonès. A la tertúlia Izakaya xerrarem amb el Raul Carda de Japonshop.com i amb la Erika Hatamoto de l’agència de viatges JTB sobre la multitud de màquines d’auto-venda que hi ha per tot el Japó, la quantitat tan gran de begudes i snacks que serveixen, a més de la immensa paleta de sabors que ens pot arribar a presentar una sola marca de refrescs. A la emprenedoria coneixerem al Iñaki Soto, director de la acadèmia de Japonès, Japonia, una escola que ofereix molt més que classes de llengua, i que dona moltes oportunitats a aquelles persones que volen estudiar o treballar al país del sol naixent. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

  • licor

    PREGUNTAMOS A LOS OYENTES

    Ratafia, zurracapote, cuturrús... ¿Qué beben los oyentes?

    Con motivo del licor catalán que le ha regalado Quim Torra a Pedro Sánchez, preguntamos a los oyentes qué bebida espirituosa se bebe en sus localidades. Isabel nos llama desde El Bierzo para hablarnos del cuturrús, un licor de la zona al que se refiere como "el secreto mejor guardado después de la Coca-Cola". Rubén nos cuenta que es enólogo y vive en Palencia, donde fabrica un vino de hielo muy poco convencional. Antonio, de Chipiona, nos cuenta que el licor por excelencia de su pueblo es el Moscatel de uva pasa y Fidel, extremeño, se confiesa en la búsqueda de alguna botella del licor Patria, producido hace años por los monjes del Monasterio de Guadalupe.