Temas

anónimas

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem dels efectes de la pedregada d'aquest dimarts al vespre. Remeis naturals amb Albert Rami. Espai Anònimes del Casal de la Dona i acabem amb les lectures que ens proposa la Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la reobertura dels museus amb Jordi Abella, president de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran. Remeis naturals amb Albert Rami. Espai Anònimes del Casal de la Dona. Coneixem el carrer Benavarri de Lleida amb Joan Ramon González i agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui agents econòmics i institucions a punt pel pas de Lleida a la Fase 2. Rami remeis. Espai Anònimes del Casal de la Dona. Propostes literàries amb Marta Planes i agenda online.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem la situació dels temporers de Lleida i del Baix Segre i el dispositiu que ha posat en marxa la Paeria i el departament de Salut. Rami remeis, espai Anònimes del Casal de la Dona. Llibres desconfinats que ens recomana la Marta Planes i agenda cultural online.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de l’arribada de temporers als municipis del Baix Segrià amb l’alcaldessa d’Aitona Rosa Pujol. Remeis naturals amb Albert Rami. L’Acvitat al Casal torna a la ràdio per posar noms i cognoms del taller Anònimes. Caminem per Pardinyes amb Joan Ramon González i l’agenda cultural online

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui coneixerem com es prepara el restaurant pizzeria La Impremta per reobrir, parlem amb Tomàs Cusiné sobre com ha afectat a Costers del Segre el confinament. Posem nom i cognoms als homenatge del taller Anònimes del Casal de la Dona. Remeis amb Albert Rami i les NO recomanacions literàries de la Marta Planes, a més de l’agenda cultural confinada.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/04/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb el doctor Eduard Solé Mir, cap del servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida que ens parla de la síndrome de Kawasaki i l'alerta que han rebut de l'Associació Espanyola de Pediatria. Espai Anònimes del Casal de la Dona de l'Ajuntament de Lleida. Remeis amb Albert Rami i coneixem els carrers de Lleida amb Joan Ramon González.