Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Ana Farré

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 09/10/2019

  Amb els psicòlegs i terapeutes Oriol Lugo i Ana Farré analitzem l'Assetjament escolar, el que popularment es coneix com "bullying" Els nostres experts ens diferencien el físic del psicològic, els dos igualment greus i preocupants. Com detectar si a un menor li fan bullying? Ens ho expliquen avui. David Morales ens porta una iniciativa solidaria molt interessant, la que permet el micromecenatge d'accions socials concretes. En parlem amb Blanca Piera, directora de Miaportacion.org

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 01/10/2019

  Òscar Gonzàlez ens analitza les premiades als Emmy, quin guardons van ser els més justos, quins els més sorprenents i com pot evolucionar el futur de les series en la recerca de la "nova" Joc de trons. Oriol Lugo y Ana Farré ens parlen del "Burn Out", què és i com es produeix aquest fenomen que suposa el "estar cremat" a les primeres de canvi. Jordi Gonzalez, ens parla del "frigorífic emocional".

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 26/09/2019

  Amb Oriol Lugo i Anna Farré, psicòlegs, parlem de la comunicació avui en dia, problemàtiques que tenen els adolescents a l'hora de relacionar-se entre ells i amb els adults. Noemí Pérez, la nostra sexòloga i terapeuta de parella ens parla de les relacions a distància, avantatges i inconvenients, problemàtiques habituals i com potenciar una relació d'aquestes característiques. Marta González Pelaez, experta en comunicació i protocol ens parla de les diferències entre països en termes de propietat horitzontal.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 18/09/2019

  Amb Oriol Lugo i Anna Farré, psicòlegs, parlem de l'autoestima, què és? Per a què serveix i com la podem treballar. Ens visita Álex Aranzábal autor del llibre "Vivir dos veces", en el que explica les seves experiències i de com el que va ser president del Eibar i va decidir deixar-ho tot per tornar a començar, llibre que ens planteja moltes preguntes sobre la nostra propia existència. Alan Jornet ens porta nova una persona amb una història interessant al darrera.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 12/03/2019

  Els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré ens porten un tema important avui en dia: L'ús dels telèfons intel·ligents en l'ambit de la parella i la familia. Òscar Gonzàlez el nostre expert en Sèries li proposa a Carles Lamelo i a tots els oients series que són documentals, com el cas de "This is Art". Jordi González, a través del coaching, ens parla del perill de les distraccions.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 06/02/2019

  Els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré ens fan propostes per passar un Sant Valentí ben especial en parella. Moments especials per potenciar la relació. Carles Lamelo parla amb l'autor de "Elevate" Pepe Montserrate. En David Morales ens porta una nova iniciativa social, els "Espigoladors", parlem amb una de les seves integrants. David Cervelló ens aporta el seu humor amb les fake news de la setmana.