Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Amparo Piqueres

 • OCV Amparo Piqueres/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 05/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 05/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana amb Amparo Piqueres comencem per conéixer les notícies del dia i després amb Palmira Benajas obrim l'espai dedicat a Consum, amb les pomes com a protagonistes. Després coneixem l'empresa Baintex amb Sara Gil, CMO de l'empresa i que ens explica la tecnologia Easy Parking que permet l'accés als aparcaments sense comandament ni targetes, sols duent el mòbil al cotxe. Després amb la col·laboració de Javi Mendigacha, d'Europa Fm C.V els presentem un nou festival que arribarà a juliol a València el Big Sound Festival de música urbana.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 31/10/2019

  La Brújula C. Valenciana 31/10/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana hui ens porta com cada dia les notícies amb Amparo Piqueres i després amb Palmira Benajas coneixem més sobre un producte molt de Halloween, les carabasses a l'espai de la cooperativa Consum. Junt Javi Mendigacha reben al director del Deleste Festival, Quique Medina, que ens dóna més detalls sobre com serà enguany l'esdeveniment. També amb Manuel Toharia, assessor científic de l'Oceanogràfic parlem de L'Ofeagabous, un amfibi que està reintroduint-se a la comunitat.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 18/10/2019

  La Brújula C. Valenciana 18/10/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies del dia que hui ens conta Amparo Piqueres i continua amb Palmira Benajas i Gente Viajera. Parlem amb el Secretari Autonòmic de Turisme Francesc Colomer de la II Fira de turisme de la Comunitat Valenciana que estarà fins diumenge al Museu de les Ciències. També els suggerirem Utiel Gastronòmic que ens ofereix la possibilitat de tastar els millors productes utielans també aquest cap de setmana, com ens conta el regidor de turisme de l'Ajuntament d'Utiel, Fernando Arenas. Continuem amb la gastronomia perquè amb el Regidor de turisme de l'Ajuntament de València Emiliano Garcia ens fixem en València cuina oberta. El festival Love the Rock que serà a La Marina de València completa l'oferta de La Brújula, Gente Viajera Comunitat Valenciana.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 17/10/2019

  La Brújula C. Valenciana 17/10/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana apunta a les notícies que ens conta Amparo Piqueres i després amb Palmira Benajas, dediquem uns minuts a la bona música, la d'Izal amb el qual parlem junt Javi Mendigacha, d'Europa FM Comunitat Valenciana. També amb Noemí Carrión parlem del taller que aquesta vesprada ofereix als assistents a un esdeveniment per a start-ups. Des de l'Oceanogràfic ens conten com les tortugues autòctones han tornat a l'Albufera i ens avancen com celebraran demà el dia del Peix Serra i el de les aus que serà la setmana vinent.