Temas

AMICS DE LA GENT GRAN

LA GRAN BRÚIXOLA

Passem el Nadal amb la gent gran de Catalunya

S'acosten les festes nadalenques, un moment de reunir-nos amb familiars i amics per compartir anècdotes i moments. Uns moments en què moltes persones grans se senten soles. Per això la Fundació Amics per la Gent Gran organitza dinars arreu de Catalunya per a celebrar el Nadal amb aquestes persones.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Hem de cuidar més als avis

La fundació ‘Amics de la Gent Gran’ acompanya a totes aquelles persones grans que se senten soles. Especialment a l’estiu, quan fan projectes per a engrescar-los a fer noves activitats. N’hem parlat amb el director de l’entitat, Albert Quílez, i una de les voluntàries, Reyes Carla.

LA GRAN BRÚIXOLA

Ningú no es pot quedar sense rosa per Sant Jordi

En Miguel Cáceres ens ha portat, com sempre, les històries de la gent gran de Catalunya. Un sector de la població moltes vegades oblidat quan es tracta de dies assenyalats, com per exemple la Diada de Sant Jordi. El proper 23 d'abril, l'entitat Amics de la Gent Gran portarà roses a moltes persones de la tercera edat que no tenen ningú que els regali aquesta flor. N'hem parlat amb el seu president Albert Quílez.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/04/2019

Aquest dimarts hem anat fins a Londres, on ens hi ha esperat en Salvador Macip. Ell és un català que durant uns anys va viure a Nova York i que ara relata el moment que va viure durant els atemptats de l'11-S en un llibre que ens ha presentat. A més, hem parlat de la nova pel·lícula de factura espanyola que es presenta a Netflix. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya, que aquest proper Sant Jordi tornarà a rebre l'escalf de l'entitat Amics de la Gent Gran amb la campanya 'Roses contra l'oblit'.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Amics de la gent gran

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut l’associació Amics de la Gent Gran, que es dediquen a fer companyia a persones grans.