Temas

amb Alicia Llop

Vila-real en la onda

Vila-real en la onda

Amb motiu de l´inici de la campanya especial de control de velocitat de la DGT, parlem amb Juan Carlos Moragues, delegat del govern a la Comunitat Valenciana per conèixer el contingut de la iniciativa a nivell nacional. Amb la inspectora de la policia local, Rosana Gallardo fem balanç del II congrés Iberoamericà finalitzat el darrer divendres. Parlarem de tradicions per la iniciativa de apropar els gegants Pasqualet i Marigracieta als centres escolars de Vila-real, de la ruta de la tapa en els primers dies de funcionament parlem amb el regidor de Turisme, Emilio Obiol i Ximo Abril, president de l´associació gastronòmica, i moltes altres coses te les contem a les 12.30 en Vila-real en la Onda, en Onda Cero Vila-real, 99.2 FM.

Vila-real en la onda

Vila-real en la onda

Amb motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat, parlem amb Acudim, la fundació Primavera i amb l'esportista Sonia Manyes, per a la que la seua discapacitat mai ha sigut un impediment per a marcar-se reptes, com creuar a nade l'estret o el pantà del Sichar. El reconegut grup dels Chichos arriba el divendres 4 de desembre a Vila- real amb el seu gira de despedida, ens ho compta el seu fundador Emilio Pare. A més coneixem per una banda com prepara la Puríssima, la seua festa anual iper altra la programació que ha preparat l'associació Cultural Socarrats per a este mes de desembre.

Vila-real en la onda

Vila-real en la onda

Amb la coordinadora del festival Internacional de Curtmetratges, Sonia de la Vega, parlem del tancament de Cineculpable amb la gala esta nit, d'entrega de premis als millors curts. També fem un repàs a les cites que programa Vila-real per a l'inici oficial del nadal en el municipi. Una cita solidària amb Cáritas Interparroquial de Vila-real, i dos exposicions completen l'agenda del cap de setmana en la ciutat però, també parlem de cine amb el crític Sergi González per a conéixer les estrenes a Vila-real. Sense perdre de vista l'actualitat municipal que hui passa per actualitat en el Servici Municipal d'Esports i el cierre de la asamble UNIJEPOL, que se celebra a Vila-real. Açò i més a Vila-real en la Onda,