Temas

agustí filomeno

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 02/10/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno i Pol Avinyó de l’argument de Candide, l’operetta musical de Leonard Bernstein, que es podrà veure aquest octubre al Liceu.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 25/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno i Pol Avinyó de l’argument de I Puritani, l’obra de Bellini amb la que el Liceu inaugurarà aquesta temporada d’òperes.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 18/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argument de I Puritani, l’obra de Bellini amb la que el Liceu inaugurarà aquesta temporada d’òperes.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 18/09/2018

La polèmica pels màsters dels polítics arriba a l’Ajuntament de Barcelona, ens ho explica Miriam Franch. Amb José Agustín Gómez repassem el que va donar de sí l’entrevista a J.M. Bartomeu d’ahir a Onda Cero. Parlem de joieria modernista amb Fabiana Finetto i Rosa Tomàs. Amb Agustí Filomeno, cap de màrketing del Liceu, repassem l’argument de I Puritani de Bellini. Entrevistem Enric Calpena per parlar del seu llibre “El dia que Barcelona va morir”.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 04/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argument del ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ

Òpera a la ràdio 24/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de la segona part dell ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 24/07/2018

Parlem amb Norma Còmics, la millor botiga especialitzada del món segons acredita la Comic-Con de San Diego. La nostra personal shopper, Fabiana Finetto ens porta una creadora de moda ecològica de Barcelona i també entrevistem la cantant Pasión Vega que actua al Festival Arts Costa de Barcelona a Pineda de Mar. Us parlem del llibre "En 100 años todos muertos. Una guía para emprender o morir en el intento" de Joan Boluda i obrim l'Òpera a la ràdio amb Agustí Filomeno.

La Ciutat, amb Mònica Günther

Òpera a la ràdio 17/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno del ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 17/07/2018

Avui ens visita l’actor Joan Pera per parlar de l’obra “El fantasma de Canterville” que es representa aquests dies al Teatre Condal. Parlem de moda amb la influencer Mònica Sors i amb la nostra personal shopper Fabiana Finetto. Agustí Filomeno ens explica l’argument del ballet Don Quixot que estarà al Liceu el proper mes de setembre.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 10/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’escenografia de La Favorite de Donizetti que es va estrenar el passat dia 8 de juliol al Liceu.