Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Adriana Diaz

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 08/04/2019

  Avui hem rebut a l'estudi la cantant catalana Judit Nedderman, que ens ha presentat el seu nou treball 'Nua'. A més l'Adriana Díaz ens ha vingut a parlar de teatre, com cada dilluns, i ens ha portat a l'estudi l'actor Quim Àvila. En Marc Navarro ens ha explicat les notícies del dia i hem parlat amb una representant dels gitanos catalans, amb motiu del Dia Internacional del Poble Gitano.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TEATRE, A LA BRÚIXOLA

  Una dona turmentada en una Irlanda solitària

  Aquest dilluns ha tornat a l'estudi de La Brúixola la nostra estimada Adriana Díaz, que ens ha explicat els detalls de l'obra de teatre 'La reina de la bellesa de Leenane' (Biblioteca de Catalunya). Una obra que versa sobre la relació tòxica entre una mare i una filla que viuen en un petit racó d'Irlanda.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 01/04/2019

  Avui hem començat el mes d'abril celebrant el bon temps i preguntant a l'audiència què opinen de nosaltres i dels nostres programes. A més, hem berenat amb Curro Cañete, que ens ha presentat el seu llibre 'El poder de confiar en ti' (Planeta). L'Adriana Díaz ens ha portat al teatre, en aquest cas a la Biblioteca de Catalunya. I en Marc Navarro ens ha explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 25/03/2019

  Avui hem explica el cas d'un home que ha drogat als seus companys de feina als EEUU. Els volia gastar una brometa. Per això hem preguntat a l'audiència per aquelles "brometes" que han viscut a la feina. Hem berenat amb Cristina Redondo, que ha escrit el thriller 'Clandestina'. L'Adriana Díaz ens ha portat als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques. I hem parlat d'animació, que és protagonista d'aquesta setmana a Barcelona. Amb en Marc Navarro hem repassat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/03/2019

  Avui hem iniciat la setmana que ens portarà la primavera preguntant a l'audiència com combaten l'astènia primaveral. A més, hem berenat amb l'actor i director de teatre Marc Vilavella, que ens ha presentat l'obra musical 'El despertar de la primavera'. L'Adriana Díaz ens ha portat a El Maldà a veure l'obra de teatre 'Akelarre' i hem entrevistat Jordi Cabré, que s'ha emportat el darrer Premi Sant Jordi de novel·la. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia i hem parlat amb Ramon Font, portaveu del sindicat USTEC.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TEATRE, A LA BRÚIXOLA

  El fantasma del teatre

  L'Adriana Díaz ens ha visitat com cada dilluns a l'estudi per portar-nos al teatre. Avui hem anat al Teatre Goya de Barcelona a conèixer 'L'últim acte', una comèdia carregada d'humor que ens explica la història d'un actor teatral. Es pot veure fins el 24 de març.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/03/2019

  Avui hem berenat amb la gran Melody, que ens ha vingut a presentar el seu últim hit 'Rúmbame'. A més, hem parlat d'una troballa arqueològica al Priorat que ens ajuda a explicar el nostre propi passat. A més, l'Adriana Díaz ens ha portat al Teatre Goya de Barcelona i hem rebut la visita de Josep Ramon Bosch, president de l'entitat Societat Civil Catalana. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.