Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Adriana Diaz

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/07/2019

  Avui hem preguntat a les persones que ens escolten quina és, per a ells i elles, la cançó de l'estiu de la seva vida. Per saber quina és la recepta d'un bon tema musical per a l'estiu, hem entrevistat el productor musical Toni Ten. Hem berenat amb Mateo Sancho, que és el delegat de l'agència EFE a Nova York i que presenta el seu llibre 'Nueva York de un plumazo'. I l'Adriana Díaz ens ha portat el resultat dels darrers Premis Butaca. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat de la jornada.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TEATRE, A LA BRÚIXOLA

  Una mestra s'enfronta al bullying al final dels seus dies a les aules

  Aquest dilluns ha tornat l'Adriana Díaz per parlar-nos de teatre. I en aquest cas hem parlat de l'obra 'Amor mundi', que es representa a la Sala Beckett de Barcelona en el marc del Grec Festival. Ens explica la història de l’Aurèlia, una mestra a punt de jubilar-se i amb una malaltia que l’està deixant cega. Ella, ha estat expulsada de l’escola on treballa per culpa de la reacció violenta que ha tingut amb una alumna.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TEATRE, A LA BRÚIXOLA

  9 to 5: el musical de Dolly Parton, a Barcelona

  L'Adriana Díaz ha vingut un dilluns més a parlar-nos de teatre. Avui ens ha portat a El Maldà, a Barcelona. Allà s'hi representa '9 to 5: el musical'. La trama se situa als anys 80. Les tres protagonistes, la Violet, la Judy i la Doralee, estan fartes del tracte que reben per part del seu cap a l’oficina on treballen. Després d’un moment de pausa de la feina, col·locades per haver fumat marihuana, una petita confusió farà que tot es descontroli i que tot canvïi.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/06/2019

  Avui hem berenat amb l'escriptor Carlos Cañeque, que ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre. Això en el dia que ha començat 'La setmana de la cuina' a Onda Cero Catalunya. Per això, hem aprofitat per preguntar a la gent receptes de batuts refrescants. A més, ha vingut l'Adriana Díaz a parlar-nos de l'obra de teatre 'Dogville'. Hem conversat amb en Xavier Martínez, que divendres passat va patir una agressió homòfoba a Barcelona. Amb en Gabriel Figueredo hem explicat l'actualitat de la jornada.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/05/2019

  Avui hem preguntat a l'audiència si s'ha llevat a alguna hora intempestiva per veure alguna cosa a la televisió o per fer alguna cosa extranya. Ho hem consultat a les persones que ens escolten amb motiu de l'emissió, aquesta matinada, del darrer capítol de Joc de Trons. Hem berenat amb la cantant Maria Toledo, que ens ha portat el seu nou disc. L'Adriana Díaz ens ha portat al teatre i amb en Marc Navarro hem fet el repàs a l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/05/2019

  Avui hem berenat amb la coach Olga Fernández, que ens ha portat el seu llibre 'Vivir mola', en el qual intenta posar de relleu totes les coses positives de la vida. A més, l'Adriana Díaz ens ha portat com cada dilluns al teatre. Hem anat a la Sala Beckett de Barcelona. I hem abordat els maltractaments en l'àmbit escolar i també hem mirat al saló Automobile Barcelona. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.