Temas

adopció

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’aventura de l’adopció

Fa 15 anys que es va publicar el llibre “La Filla del Ganges” en el que Asha Miró explicava la història de la seva adopció i el viatge de retorn a la recerca dels seus orígens a la Índia. A La Ciutat hem parlat de l’aventura d’adoptar una criatura amb la mateixa Asha Miró; amb Laia Muñoz i Laia Miró, dues noies adoptades; i amb Carme Garrido, mare adoptiva de la Pram.

LES HISTORIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/12/2018

Avui hem explicat que Barcelona es prepara per al 21-D. A les portes d'aquest dia, hem explicat la reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra al Palau de Pedralbes de la capital catalana. I hem preguntat a l'audiència com es prepara per a aquest possible dia de caos. Ha vingut a berenar a l'estudi Asha Miró, que presenta la reedició del llibre 'La filla del Ganges'. I hem analitzat l'actualitat amb els representants polítics de les diferents formacions.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

De l'Índia a Catalunya: la història d'una adopció

Asha Miró celebra els 15 anys de la publicació del llibre 'La filla del Ganges' amb una reedició a la que hi ha afegit 15 cartes de pares i mares que també han adoptat, com ho van fer els seus. Avui ens ha visitat a l'estudi de La Brúixola per explicar-nos la seva història.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 08/05/2018

Carles Lamelo entrevista a la sexòloga Mireia Borràs amb qui analitza la influència que té la pornografia en la concepció de la sexualitat en els adolescents. Amb la nostra psicòloga infantil Maria Luisa Ferreros parlem de la implicació familiar a l'hora de fer una adopció i David Morales ens porta tota l'actualitat tecnològica.