Temas

14 de febrero

Eleccions 14F

El PSC guanya les eleccions però el bloc independentista superaria els 68 escons

El candidat del PSC, Salvador Illa, ha guanyat les eleccions catalanes però l'independentisme estaria en condicions de mantenir el govern de la Generalitat. Els socialistes han aconseguit 33 escons, els mateixos que Esquerra i un més que Junts per Catalunya. L’altre gran notícia del 14 de febrer és que VOX que ha irromput com a quarta força de la cambra amb 11 escons.

Eleccions 14F

El 100% de les meses estan constituïdes

El conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, ha destacat que, malgrat l'excepcionalitat de la pandèmia, la jornada s'està desenvolupant amb normalitat. A les 10h del matí ja s'havien formalitzat el 97% i la totalitat d'elles ja està oberta abans de les 11.30h.

Les eleccions del 14 de febrer

Catalunya vota

Més de 5 milions de catalans estan cridats a votar aquest diumenge per escollir els seus representants al Parlament de Catalunya. Unes eleccions marcades per la pandèmia i el risc d'una alta abstenció per la por a un possible contagi, malgrat que el govern català garanteix que es podrà votar amb seguretat. El fet és que més de 284 mil persones han demanat el vot per correu, una xifra totalment inèdita.

Magazine presentado por Chema García y Susana Valdés.

Sevilla en la Onda / 13 de Febrero de 2019.

HOY EN SEVILLA EN LA ONDA... Nos adelantamos a una fecha clave y peligrosa: El día de los enamorados. Así no se le olvida, que es lo más grave que le puede pasar si es que lo celebra. ¿Es usted de los que lo hacen por obligación? ¿Le encanta ese día y lo disfruta? ¿Cual sería su día de San Valentín perfecto?