Futbol Sala Femenino

O Ourense Envialia consegue un empate que sabe a pouco

Con este empate o Envialia Ourense baixa a oitava posición, a dez puntos do cuarto posto.

Óscar Gómez

Ourense | 27.02.2023 10:33

O Ourense Envialia consegue un empate que sabe a pouco | onda cero

O Envialia comezou avisando cun remate de Candela e varias aproximacións perigosas en xogadas de estratexia, pero sería o equipo de Elxe o que se adiantaría cun gol de Aitana que aproveitou unha longa entrega de Tersa e un erro no despexe de Vane, para marcar o 1 a 0 a portería baleira. O do Elxe contiña o impulso ourensán que dominaba o ritmo do xogo. Aos nove minutos, Clara a saída dun saque de esquina lanzado por Cèlia Catà marcar o empate.

O conxunto de Mondo dominou o curso do xogo ante un Joventut que optou por esperar na súa propia pista. á beira de ao descanso, Sara Moreno desbordou pola banda esquerda e eu saquei no segundo palo para a chegada de Cèlia Catà que marcou o 1 a 2.

O segundo acto comezou cun Joventut D'Elx que buscaba a forma de igualar o xogo coa posibilidade de Peco na estratexia. O Envialia tentou conter o pulo local que tamén tivo moito en Teresa bastión baixo paus. A metade do período, Aitana conseguiu vencer na man a Ju Mateo man a Uxía que chegou a tocar o balón. Acto seguido, o enfurecido Envialia tivo unha clara ocasión nas botas de María Arias. Xa no tramo final do xogo, o conxunto galego apostou polo partido de cinco, pero os levantinos aguantaron o pulo visitante para marcar un punto e abandonar o farol clasificación vermella.

Joventut D’Elx: Teresa; Peque, Aitana, Lydia y Judit (quinteto inicial). También jugaron, Eli, Maite, Sara

Roelas y Sasha.

Ourense Envialia: Vane; Clara Fernández, Candela, Chiky y Vero (quinteto inicial). También jugaron, Iria

Saeta, Jenny Lores, Sara Moreno, Marta, Zaide, María Arias, Cèlia Catà y Uxía (segunda portera).

1-0, min. 3 Aitana

1-1, min. 9 Clara

1-2, min. 19 Cèlia Catà

2-2, min. 30 Aitana