Futbol sala femenino

O Futsi goleou a un Ourense Envialia que non puxo resistencia

Con este resultado o Envialia baixa a oitava posición, empatado a puntos co Alcantarilla.

Óscar Gómez

Ourense | 06.03.2023 08:52

O Futsi goleou a un Ourense Envialia que non puxo resistencia | Faro de Vigo

A aposta comezou cun remate rozando o pau de Candela para os locais e un gran gol de Ame Romero cun disparo lonxano saído dun córner sacado por Ari. Nunha rápida acción ofensiva, tras roubar o balón na súa propia pista, Ari potenciou o gaditano Romero polo centro para rematar marcando o 0 a 2. Envialia tivo opcións de recortar diferenzas, pero o Futsi aproveitou a súa gran efectividade marcando o 0 a 2. terceiro cun disparo afastado de María Sanz. A mediados do período, Clara Fernández marcou o primeiro gol das ourensás cun potente disparo saído de córner. O Futsi mantivo o dominio, pero o seu curso foi algo máis equilibrado. No tramo final do período, Becha non recolleu un balón solto na liña de gol para ampliar a renda dun Futsi que tivo máis ocasións claras.

Aos seis minutos da segunda metade, o Futsi aumentou a súa vantaxe nunha rápida acción ofensiva cun disparo cruzado de Laura Córdoba que cabeceou só Becha ao palo máis afastado para subir o 1-4. O mista protagonista marcou pouco despois o 1 a 5, cun disparo cruzado unha longa entrega dende o seu propio campo. Con todo perdido, Envialia colocou a Chiky como porteiro e xogador. O paso dos minutos obrigou ao equipo local a arriscar máis ante un Futsi que buscaba aumentar a súa renda con roubos na súa propia pista. Con máis posesión local, o resultado chegouse sen máis variacións.