Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Vila-real

Els veïns de Vila-real col·laboren en la detecció del nom de la ciutat mal escrit amb l'enviament de més de 200 incidències

L'edil de Normalització Lingüística, Pasqual Batalla, ha fet balanç del primer any en funcionament de dos noves ferramentes posades en marxa per a protegir i salvaguardar la denominació única i oficial de la ciutat de Vila-real.

ondacero.es | Vila-real
| 15/07/2016
L'edil de Normalització Lingüística, Pasqual Batalla

L'edil de Normalització Lingüística, Pasqual Batalla / ondacero.es

A finals de juny de 2015, l'Ajuntament va posar en marxa una bústia virtual i un servici de WhatsApp perquè els veïns que detectaren el nom de la ciutat mal escrit, pogueren comunicar-ho amb immediatesa. Des que es van posar en marxa fa ja un any, fins al 30 de juny han rebut més de 200 incidències per estes vies, la qual cosa significa que "les noves tecnologies juguen un paper vital", segons ha indicat Pasqual Batalla.

A més, gràcies a este servici, algunes institucions i empreses com Les Corts, el Síndic de Greuges, l'empresa d'autobusos Hicid o el Banc de Sabadell, han rectificat l'error i, inclús, "han agraït la indicació", segons Batalla.