Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real tanca la setmana festiva amb la "tornà" de la verge a l'ermitori

Els Sirex tanquen la programació musical i els actes taurins finalitzen amb un menor ferit pel bou embolat del dissabte.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 12/09/2016
Imatge dels ciutadans de Vila-real durant l'acte de la tornà.

Imatge dels ciutadans de Vila-real durant l'acte de la tornà. / ONDACERO.ES

La setmana de les festes en honor a la Mare de Déu de Gracia finalitzen amb la tradicional tornà" de la mare de Déu al seu ermitori. Els ciutadans acompanyaren ahir diumenge a la vesprada a la seua patrona fins a l'església de l'ermita.

L'últim acte musical i el castell de focs artificials tanquen els actes de la programació de les festes amb àmplia assistència de públic tant en el trajecte del Castell com en la plaça Major amb el mític grup espanyol.

Els actes taurins del cap de setmana deixen un menor ferit pel primer bou embolat de dissabte passat. L'incident del bou al menor de 15 anys, de nacionalitat Algeriana i veí de Vila-real, li provoca una ferida en el cap i cremades en la mà i en la cama. El jove va ser traslladat a la infermeria del recinte, on va ser atés per a realitzar les primeres cures. Acompanyat de sa mare, va ser traslladat a l'hospital de la Plana, on roman ingressat amb pronòstic estable.

Cal recordar que el departament de seguretat disposa d'un expert taurí, dos directors taurins i un equip de 19 voluntaris taurins que vigilen i controlen els accessos a la vila, per a evitar que menors o gent que no esta en condicions adequades puguen accedir al recinte. En este sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana Javier Serralbo, qui este pendent en tot moment de l'evolució del menor, posa de manifesta que " El dispositiu habitualment funciona, i de fet és molta la gent que no pot estar al recinte de la vila, a la que se la fa eixir per a evitar estes situacions. Malauradament, en esta ocasió no ha sigut així i hem de lamentar este incident”.