VILA-REAL

Vila-real proposa rendir honors a la Puríssima Sang, Sebastián Mora i la UJI

L'ajuntament elevarà la proposta a la comissió de l'àrea Social i de Qualitat de Vida

ondacero.es

Castellón | 23.06.2016 09:37

junta de portaveus Vila-real
Els portaveus dels partits municipals reunits en l´Ajuntament de Vila-real | ONDACERO.ES

La junta de portaveus reunida este dimecres ha proposat concedir honors de la ciutat a la Confraria de la Puríssima Sang, el ciclista Sebastián Mora i la UJI. En concret, es proposa concedir la Medalla d'Or de la ciutat a la Confraria de la Puríssima Sang del nostre Senyor Jesucrist i Mare de Déu de la Soledad, la més antiga de la Setmana Santa del municipi. Les Medalla de Plata al ciclista Sebastián Mora, ciclista olímpic a Londres 2012, i campió del Món de ciclisme en pista, i a la Universitat Jaume I, que celebra el seu 25é aniversari.

DEFENSOR DEL VEÍ

També la junta de portaveus ha proposat confeccionar un reglament intern del Defensor del Veí, figura impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana.

El reglament determinarà el tipus d'actuacions o procediments, o tipus de persona que haurà de ser de reconegut prestigi i no podrà haver ocupat en els dos anys anteriors representació de caràcter polític, sindical o empresarial.

El dit reglament, avalat pels servicis jurídics municipals i consensuat en el si del Consell de Participació Ciutadana, s'aprovarà en els pròxims mesos. Per tant la figura del Defensor del Veí a Vila-real podria començar a funcionar després de l'estiu.