Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real presenta en Fitur la marca de festivals i esdeveniments

L´oferta d´enguany inclou la promoció del Centre de Tecnificació Esportiva como a espai per a concerts.

ondacero.es
  CASTELLON | 16/01/2020
Vila-real acudix a FITUR en l´estand del Patronat Provincial del Turisme.

Vila-real acudix a FITUR en l´estand del Patronat Provincial del Turisme. / ONDACERO.ES

Vila-real acudirà a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur), la próxima setmana, amb una proposta turística centrada en la marca de Ciutat de Festivals, Congressos i Esdeveniments, com un dels cinc eixos de l'estratègia turística que la ciutat ha anat definint durant els últims anys. A més l´Ajuntament va a seguir promocionant una de les fires turístiques més importants del món, per a continuar consolidant el projecte turístic de la ciutat en el qual, a més de l'oferta cultural, tenen un pes específic el turisme religiós, el Termet, la gastronomia i la marca de Ciutat de la Salut i l'Esport.

Enguany portarem en Fitur la marca de festivals i esdeveniments, una oferta cultural que es conjugarà amb la diferent oferta turística que ja hem anat consolidant a nivell gastronòmic, esportiu, de naturalesa, amb el nostre Termet, i sobretot amb el turisme religiós que tan bé ens està funcionant i que té com a referents Sant Pasqual y la nostra Setmana Santa.

Cal recordar que durant l´any, Vila-real organitza una vintena de propostes entre les que trobem; al febrer, Vila-real Negra; Màgia x Ací, al març; a l'abril, la Fira d'Abril i els diferents esdeveniments musicals de la Setmana Santa amb Laquima Vere com a referent; o el Festival Internacional de Teatre de Carrer al maig .

També es continuarà promocionant el Centre de Tecnificació Esportiva com a espai per a grans esdeveniments i festivals, després de l'èxit de les actuacions de Sara Baras i Joan Manuel Serrat.