VILA-REAL NÒMINA FUNCIONARIS

Vila-real liquida la nòmina d´octubre de l´increment del 2% acordat pel Govern Central

Els endarreriments han suposat un desemborsament de 152.069 euros i se sumen a les polítiques de millora salarial de la funció pública.

ondacero.es

CASTELLON | 03.11.2020 13:51

Vila-real liquida la nòmina d´octubre de l´increment del 2% acordat pel Govern Central
Vila-real liquida la nòmina d´octubre de l´increment del 2% acordat pel Govern Central | ONDACERO.ES

L'Ajuntament de Vila-real ha liquidat en la nòmina d'octubre els retards de l'increment del 2% acordat pel Govern central per als empleats públics, complint d'aquesta manera amb el compromís adquirit amb els funcionaris malgrat les dificultats econòmiques que arrossega la ciutat. que, en els últims tres anys, han incrementat el capítol 1 del Pressupost (despeses de personal) en prop de dos milions d'euros.

Els 152.00 euros abonats en la nòmina d'octubre corresponen als endarreriments del 2% d'increment salarial dels mesos de gener a juliol. A partir d'agost, la millora de les retribucions aprovada pel Govern central està incorporada a la nòmina dels empleats públics. Aquesta quantitat, a més, se suma als 380.000 euros pagats al setembre en concepte de productivitat, hores extraordinàries i ajudes socials.

L'any que ve, a més, l'increment del 0,9% aprovat pel Govern es traduirà en més de 200.000 euros en el pressupost municipal de 2021.