Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real estreny llaços amb la ciutat germana de Michalovce

L'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, visiten esta setmana la població eslovaca.

ondacero.es | Castellón | 17/08/2016

Ajuntament de Vila-real

Ajuntament de Vila-real / www.vila-real.es

Una delegació institucional participarà esta setmana en els actes oficials de la 47a Fira de Zemplín i 57a edició del Festival del folklore de Zemplín, invitats per la ciutat eslovaca de Michalovce, agermanada amb Vila-real des de l'any 1998.

La trobada permetrà estretir els llaços i afavorir el coneixement mutu entre ambdós poblacions, a fi de reforçar les línies de cooperació social, cultural i econòmica i explorar oportunitats de millora de la competitivitat a Europa.

José Benlloch ha assenyalat que "en un món globalitzat i competitiu com el nostre, les relacions d'agermanament són una fórmula excel·lent d'acostar pobles i buscar sinergies que es transformin en oportunitats per a les nostres poblacions".

La delegació oficial participarà el divendres en la inauguració de la Fira de Zemplín i assistirà també a la firma de l'acte d'agermanament de Michalovce amb la ciutat de Liptovský Mikulás (Eslovàquia) , junt amb altres delegacions institucionals.