Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real controlarà l'ús del cinturó de Seguretat en el cotxe.

Del 12 al 18 de setembre els agents controlaran la utilització correcta dels sitemas de retenció infantil i l'ús del cinturó al volant.

ONDACERO.ES | CASTELLON | 07/09/2016

Imatge de la policia local en un control de l´us del cinturó de seguretat en Vila-real.

Imatge de la policia local en un control de l´us del cinturó de seguretat en Vila-real. / ONDACERO.ES

La Unitat de Tràfic de la Policia Local comprovarà que tots els ocupants dels vehicles que circulen per la via urbana utilitzen els sistemes de retenció adequadament. Es tracta, diu el regidor de Seguretat Ciutadana Javier Serralvo" d'una campanya l'objectiu del qual no és sancionar, sinó evitar morts, ja que segons la DGT, en 2014 es va produir un increment del 2% en el d'accidents amb mates i en el de ferits lleus i va augmentar en un 0,4% la xifra de vitimes mortales".

L'objectiu de la campanya és sobretot, informar els ciutadans de la normativa i de les conseqüències que greus que pot provocar no usar els sistemes de retenció, a més de la sanció de 200 euros i tres punts del permís de conduir. L'acció arranca dilluns que ve, 12 de setembre i romandrà fins al 18 d'este mateix mes.