Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real celebra el Dia Internacional dels Museus

La regidoria prepara activitats per al dissabte en El Convent Espai d´Art.

ondacero.es
  CASTELLON | 16/05/2019
El Convent Espai d´Art acull les activitats del dia del Museu el pròxim dissabte.

El Convent Espai d´Art acull les activitats del dia del Museu el pròxim dissabte. / ONDACERO.ES/vila-real.es

Vila-real se suma aquest 18 de maig al Dia Internacional dels Museus, data clau per a la comunitat museística internacional declarada per l’International Council of Museums en 1977 amb l'objectiu de conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l'intercanvi cultural, l'enriquiment de les cultures i per al desenvolupament de la comprensió mútua, així com de la col•laboració i la pau entre els pobles.

Vila-real porta ja uns anys celebrant aquest dia amb diverses activitats que ajuden a visibilitzar els espais museístics de la ciutat, especialment El Convent, Espai d’Art i el Museu de la Ciutat Casa de Polo.

Enguany la proposta és un taller de creativitat que porta per títol Les paraules dibuixades”, explica. Coordinat i dirigit per l'artista valencià Luce –que enguany està present en la mostra TEST- el taller està destinat a joves de fins a 16 anys i es realitzarà en El Convent, entre les 10.00 i les 14.00 hores del dissabte 18 de maig. L'activitat és gratuïta i els participants podran incorporar-se en qualsevol moment. Els treballs que realitzen els joves –que seran dibuixos a partir de lletres- quedaran exposats temporalment a la sala d'exposicions de l'espai museístic.