VILA-REAL

Vila-real arranca este cap de setmana la programació cultural d'estiu

L'agenda d'Estiu al Termet unix tradició, festa, cultura, naturalesa i esport.

ondacero.es

Castellón | 01.07.2016 10:10

estiu al termet
El regidor de cultura, Eduardo Pérez Arribas presenta la programació de l´Estiu al Termet | AJUNTAMENT DE VILA-REAL

Amb la festa del Termet este cap de setmana, arranca oficialment la programació d'estiu en l'ermitori de la Mare de Déu de Gràcia, encara que també en el nucli urbà estan previstes algunes en la plaça Major, auditori i saló d'actes de la Caixa Rural Vila-real. Tornen les sessions de cine a l'aire lliure, amb quatre pel·lícules en castellà i quatre en valencià, teatre amb Els XIII i Tabola, actuacions musicals de La Lira, balls tradicionals d'la Raval, la Festa del Fanalet o l'antevigilia de Sant Jaume.

La programació d'estiu contempla durant el mes de juliol, festivals de gran projecció com Malabara´t del 29 al 31 de juio, i el Plectre a la fresca els dies 22, 23 i 24 d'este mes.

A més sessions de cine clàssic en la terrassa del Casino de Caixa Rural, cinefòrum ambiental, obertura del Museu etnològic els caps de setmana. Les activitats, totalment gratuïtes per als assistents, es poden consultar en la pàgina web www.vila-real.es.

L'ajuntament ha repartit fullets informatius en este primer de juliol perquè els ciutadans puguen arreplegar en les distintes dependències municipals.