Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real arranca el curs escolar amb 367 places vacants.

Uns 7.500 alumnes d'infantil, primària i secundària s'han incorporat a les aules.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 09/09/2016
Els 7.500 alumnes de Vila-real inicien el nou curs acadèmic.

Els 7.500 alumnes de Vila-real inicien el nou curs acadèmic. / ONDACERO.ES

En els 17 centres educatius han quedat 367 places vacants, concretament 108 en infantil, 114 a primari i 145 en secundària. Un fet que permetrà fer front a qualsevol imprevist durant el nou curs, com per exemple canvis de domicili o arribada de família al municipi."

En total 7.500 alumnes són els que ja s'han incorporat a les classes per a començar el nou curs acadèmica, que enguany ha arrancat amb altes tempertura, per això la conselleria de sanitat hi ha remés una circular als centres, i es demana evitar activitats que suposen un esforç físic i que es permeta la hidratació de l'alumnat tan sovint com siga necessari, evitar l'exposició al sol i mantindre airejades les aules.

Este curs, i per segon any consecutiu, els xicotets de dos anys també han pogut escolaritzar-se, a través del pla de la conselleria d'Educació , que compta amb una aula per a 18 alumnes en Concepció Arenal i una altra de les mateixes característiques a Carles Sarthou."