Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Mauris in nibh bibendum leo pretium pretium

Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto. Lorem Ipsum.

El presidente extremeño no descarta dimitir: 'No voy a dejar que ganen los malos'

ondacero.es | Madrid  | Actualizado el 04/09/2013 a las 12:15 horas

Els 7.500 alumnes de Vila-real inicien el nou curs acadèmic.

Els 7.500 alumnes de Vila-real inicien el nou curs acadèmic. / ONDACERO.ES

En els 17 centres educatius han quedat 367 places vacants, concretament 108 en infantil, 114 a primari i 145 en secundària. Un fet que permetrà fer front a qualsevol imprevist durant el nou curs, com per exemple canvis de domicili o arribada de família al municipi."

En total 7.500 alumnes són els que ja s'han incorporat a les classes per a començar el nou curs acadèmica, que enguany ha arrancat amb altes tempertura, per això la conselleria de sanitat hi ha remés una circular als centres, i es demana evitar activitats que suposen un esforç físic i que es permeta la hidratació de l'alumnat tan sovint com siga necessari, evitar l'exposició al sol i mantindre airejades les aules.

Este curs, i per segon any consecutiu, els xicotets de dos anys també han pogut escolaritzar-se, a través del pla de la conselleria d'Educació , que compta amb una aula per a 18 alumnes en Concepció Arenal i una altra de les mateixes característiques a Carles Sarthou."