Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

La policia local ha rebut 56 queixes per sorolls en l'equador festiu

La jornada amb nombre més gran de queixes veïnals per molèstia es va produir la nit de dimarts passat.

ONDACERO.ES | CASTELLON | 08/09/2016

La policia local manté la seguretat en els actes més destacats de les festes amb un desplegament d'agents i protecció civil.

La policia local manté la seguretat en els actes més destacats de les festes amb un desplegament d'agents i protecció civil. / ONDACERO.ES

La policia Local de Vila-real ha rebut , fins a l'equador de la setmana festiva, un total de 56 queixes veïnals per soroll provocat per les penyes en festes. Del total, s'ha procedit a denunciar a una penya per les continuades queixes dels veïns.

A més, segons el cap de la Policia Local, José Ramón Nieto s'han efectuat 4 denúncies per consum de drogues, una per conducció davall els efectes de les drogues, dos denúncies per un delicte en la seguretat viària, i s'ha actuat en un altercat diumenge passat. Quant als actes taurins, de moment, hi han hagut dos ferits, un home del Grau de Castelló ferit per asta de bou en el turmell i un altre jove de Vila-real.

Dilluns que ve 12 de setembre la policia local farà un balanç general en matèria de Seguretat Ciutadana durant la setmana de les festes en honor a la Mare de Déu de Gracia.