VILA-REAL

El ple aprova per unanimitat un Reglament Orgànic Municipal

El document regularà l´organització i funcionament intern del´Ajuntament d´una forma més específica.

ondacero.es

CASTELLON | 25.09.2019 09:25

La corporació municipal durant la el ple ordinari del mes de setembre.
La corporació municipal durant la el ple ordinari del mes de setembre. | ONDACERO.ES

La Corporació Municipal ha aprovat per unanimitat la redacció i aprovació d´un Reglament Orgànic Municipal (ROM). L'acord estableix que en el termini d'un any s'elaborarà i sotmetrà a l'aprovació del ple.

Aquesta declaració institucional pretén concretar els òrgans complementaris, la periodicitat de les sessions i tots aquells aspectes que siguen d'interés per a l'Ajuntament. També s´articularà els drets i deures dels membres de la corporació i el dret d'informació i participació democràtica dels veïns i les entitats municipals.

El Reglament Orgànic Municipal és el document que regula l'organització i funcionament intern de l'Ajuntament. Amb l'aprovació del ROM, l'Ajuntament es dotarà d'una normativa més específica que la que regeix en l'actualitat en el consistori, de caràcter general.

Com a primer pas per a començar a treballar en el Reglament Orgànic Municipal (ROM) sol•licitarà un informe a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat Valenciana per a resoldre els dubtes legals.