VILA-REAL

La Plana instal-la recàrrega gratuïta per a Smartphone

L´hospital habilita les taquilles en l´entrada, en urgències i en quiròfans.

ondacero.es

CSATELLON | 25.06.2019 09:16

Una de les taquilles de recàrrega està ubicada en el servei d´urgències de l´hospital de La Plana.
Una de les taquilles de recàrrega està ubicada en el servei d´urgències de l´hospital de La Plana. | ONDACERO.ES

L'Hospital Universitari de la Plana possibilita al públic la recarrega dels smartphone per mitjà de taquilles de càrrega. A través d'un codi numèric personal, els casellers de càrrega permeten carregar la bateria dels dispositius de forma segura, ràpida i gratuïta.

El centre ha habilitat les taquilles en l'entrada principal així com en el servici d'Urgències, punts amb alta afluència del públic. Així mateix, s'ha instal•lat un altre caseller en l'àrea quirúrgica per a abastir la xarxa mòbil de l'Hospital.

Per a poder fer ús d'estos dispositius de càrrega gratuïts l'usuari ha de seguir uns senzills passos. En primer lloc, guardar el seu dispositiu mòbil en una de les taquilles i connectar-ho al cable de càrrega corresponent, ja que el sistema facilita tots els adaptadors. A continuació, haurà de col•locar un codi numèric personal compost per 4 dígits i tancar la taquilla. El propietari podrà obrir el caseller en el moment que ho precise, seguint el mateix procediment, i recuperar el mòbil ja carregat.

D'esta manera, l'Hospital facilita als usuaris, familiars i pacients del centre, l'oportunitat de guardar i recarregar els seus smartphone de forma segura i poder mantindre la comunicació amb els seus acostats durant l'estanc