VILA-REAL

Last Day Zombie congregarà a Vila-real a mes de 600 participants del territori nacional

La iniciativa proposa un joc pels carrers de Vila-real engalanades per a la cita

ondacero.es

Castellón | 17.06.2016 10:47

Last Day Zombie
Els regidors de Joventut, Xavi Ochando i Economía, MªDolores Parra amb Angel Jiménez, organitzador de Last Day Zombie | ONDACERO.ES

El pròxim 9 de juliol Vila-real serà l'escenari del joc de superviviencia de temàtica Zombie, Last Day Zombie. Una proposta d'oci alternatiu i saludable que per primera vegada arriba a la província, després de realitzar-se en diferents punts d'Espanya.

Este joc, en el que Vila-real lluitarà per sobreviure a l'atac dels zombis, que invadiran els carrers i espais públics de la Ciutat, pretén atraure a prop de mil persones, tal com ha ocorregut en altres ciudadaes.

La cita, que destaca sobretot pel caràcter de "revulsivo económico", implicarà a distints establiments comercials de la ciutat, que participaran activament en el joc

És una experiència divertida, de teatre en vivo, gimcana que consistix en un joc de "pilla-pilla" amb tres papers principals: supervivents, militars i zombies. Els participants comptaran amb maquillatge professional per a la seua caracterització.

La jornada, que començarà el 9 de juliol a les 23.00 hores i es perllongarà fins a les 6.00 hores, està dirigida a tot tipus de públics, des dels 10 anys fins als més majors. Els interessats poden adquirir la seua entrada –de 29 euros, que s'incrementen de manera progressiva segons s’apropa la data- en el web lastdayzombie.com, en les oficines de Correus, Espai Jove i establiments col·laboradors, a més dels webs entrades.com i entradium.com.