Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

L'alcalde Benlloch assegura que no hi haurà referèndum sobre els bous.

El primer edil ix a l'encontre de la possible proposta de la nova regidora de Compromís, que segons el PP tenen intenció de realitzar Gemma Gil, quan exercisca de regidora en l'ajuntament.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 06/09/2016
Imatge del primer bou de la vesprada en el festeig taurí del dissabte en el recinte de Vila-real.

Imatge del primer bou de la vesprada en el festeig taurí del dissabte en el recinte de Vila-real. / ONDACERO.ES

Després de la polèmica sorgida per l'afonament d'un bou el dissabte en el recinte de la vila, l'alcalde de Vila-real José Benlloch, assegura en un comunicat oficial, que "no hi haurà referèndum, ni ara ni mentres este equip de govern este al capdavant de l'ajuntament, sobre la festa del bou per la vila, que esta absolutament garantizada".

El primer edil avala a més l'actuació que van realitzar els diferents sectors implicats en la retirada del bou del recinte de la vila, al caure desplomat en el recinte taurí. Benlloch diu en el comunicat oficial que " és intolerable l'actitud de què utilitzen l'incident per a imposar les seues idees i iniciar un debat sobre la prohibició dels bous, com els que, com el PP , provechan la situació per a dividir i manipular". Mentres el portaveu del Partit Popular, Héctor Folgado manifesta que "la diferència de les tradicions és el que ens diferencia del PSOE i Compromís”.