VILA-REAL

L'ajuntament destina 20.000 euros en ajudes per a l'escolarització de 0- 3 anys.

Les subvencions es regularan en unes bases que es publicaran en els pròxims mesos i complementen els bons i ajudes de la Generalitat.

ondacero.es

CASTELLON | 06.02.2017 09:15

La regidora d´Educació ha donat a conèixer la subvenció que l´Ajuntament destina a les families per al procés d´escolarització de 0 a 3 anys de Vila-real.
La regidora d´Educació ha donat a conèixer la subvenció que l´Ajuntament destina a les families per al procés d´escolarització de 0 a 3 anys de Vila-real. | ONDACERO.ES

L'Ajuntament de Vila-real crearà enguany una línia d'ajudes per a l'escolarització infantil, dotada en el Pressupost Municipal de 2017 amb una partida de 20.000 euros. "Esta línia d'ajudes àmplia la dotació i reforça les polítiques d'igualtat d'oportunitats implementades pel consistori en matèria d'educación" explica la regidora d'Educació, Mónica Mañas.

Es tracta d'una línia d'ajudes que va nàixer de forma pionera en 2014, amb la intenció d'ajudar a les famílies a costejar l'inici del procés d'escolarització per a xiquets de 0 a 3 anys i, "independientemente dels recursos econòmics de les famílies, garantint d'esta manera la igualtat d'accés a l'educació de tots ", recorda Mañas. La regidora de l'àrea, ha anunciat que va a reunir-se amb les escoles infantils del municipi per a conéixer la situació del sector.

Les subvencions per a l'escolarització de 0 a 3 anys es regularan en unes bases a publicar en els pròxims mesos i complementen els bons i ajudes de la Generalitat.