Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

El Festival Cineculpable obri la convocatòria de 2016 amb la publicació de les bases

Les bases estaran disponibles en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) fins al dia 7 de setembre.

ondacero.es | Castellón | 22/08/2016

Cineculpable Vila-real

Cineculpable Vila-real / www.cineculpable.es

El Festival Internacional de Curtmetratges Cineculpable, promogut per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real, ja està donant els primers passos de la 19a edició, amb la publicació de les bases.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha destacat que “a partir del dia 7 de setembre, s'entendran definitivament aprovades i es podran començar a presentar els originals per al certamen fins al pròxim 30 de setembre”,

En total el festival repartirà 7.800 euros en premis als millors curts. El millor curt de Cineculpable rebrà un premi de 3.000 euros mentre que el millor curt provincial s’emportarà el Premi Manuel Vila-real, dotat amb 1.500 euros. També es lliurarà un premi del públic (900 euros), el guardó al millor treball en valencià –a càrrec de la Regidoria de Normalització Lingüística- (600 euros) i premis a la millor direcció i interpretació masculina i femenina (600 euros cadascun).

Les obres poden remetre's per correu postal a l'Ajuntament de Vila-real o a través de la plataforma Festhome per a que de forma telemàtica, gent d’altres països també puguin presentar el seu treball al festival.

A més a més, Xavier Ochando també ha volgut recordar que el jurat de Cineculpable està format per persones amb formació i experiència dins del món audiovisual.