VILA-REAL

Continua en la UCI el conductor del vehicle que va caure a la via del tren

El fill del conductor del vehicle va eixir il·lés de l'accident.

ondacero.es

Castellón | 30.06.2016 10:01

accident pont gallega
Imatge del vehicle accidentat en les vies del tren al seu pas per Vila-real. | DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

Sobre les 12.30 del migdia d'este dimecres, un vehicle que circulava pel pont de la Gallega de Vila-real es va precipitar sobre les vies del tren a Vila-real, provocant un fort soroll. El conductor del vehicle, de 42 anys d'edat seguix ingressat en estat greu en la UCI de l'hospital General de Castelló, el seu fill, l'altre ocupant del cotxe, va resultar il·lés de l'accident.

La informació, que ràpidament es va propagar per les xarxes socials, va ser publicada pel Servici d'Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló en el seu compte de Twitter. Policia Local, bombers del parc Plana Baixa, i mitjans sanitaris es van desplaçar fins a la zona per a atendre als ferits. Renfe ha obligat a interrompre la circulació entre Castelló i Vila- real.

Dos trens de llarga distància van patir retards. Cuatro de rodalies es van cancel·lar i Renfe va establir un servici alternatiu de transport per carretera per a traslladar els viatgers amb autobusos . Una vegada retirat el vehicle de les vies, la circulació va començar a recuperar la normalitat sobre 14.00 hores.