VILA.-REAL

La Càtedra d´Innovació Ceràmica presenta fira Destaca en Cevisama

Demà dimecres en Fira València es presentarà l´activitat de la Càtedra per a l´any 2020.

ondacero.es

CASTELLON | 04.02.2020 09:20

l´Alcalde de Vila-real, José Benlloch junt amb el director de la Càtedra, Juan Carda durant la pasada edició de Cevisama.
l´Alcalde de Vila-real, José Benlloch junt amb el director de la Càtedra, Juan Carda durant la pasada edició de Cevisama. | ONDACERO.ES

La Càtedra d’Innovació Ceràmica «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I de Castelló i l’Ajuntament de Vila-real realitzarà la presentació oficial de les seues activitats per a 2020 el pròxim dimecres 5 de febrer a les 11 hores a l’estand de la Diputació de Castelló en la Fira Cevisama.

La Fira Destaca, la continuació del programa Ràdio Ciència o la creació d’un Observatori de Bones Pràctiques, són algunes de les activitats que la Càtedra anunciarà durant la Fira de Cevisama 2020 en l’espai que la Diputació de Castelló posa a l’abast dels ajuntaments de la província.

El projecte Destaca es va iniciar en 2014 a Vila-real, lligat a la transferència de coneixements científics i tecnològics, al desenvolupament del territori a través de la innovació i a les oportunitats de negoci. La cita biennal que és Fira Destaca ja va comptar amb un fort impuls per part de l’Agència Valenciana de la Innovació en 2018, i des de la Càtedra i l’Ajuntament de Vila-real ja s’ha començat a planificar la que serà la seua quarta edició. A més, Destaca en Ruta 2019 ha confirmat en la Vall d’Uixó la capacitat de Destaca per dinamitzar territoris a través de la transferència i la innovació. En aquest sentit es treballarà en accions dinamitzadores en altres municipis de la província que han mostrat interès en aquesta iniciativa.

D’altra banda, entre altres activitats noves que presentarà la Càtedra per a 2020 està la creació d’un Observatori de Bones Pràctiques i distintes accions vinculades a aquest, alguns projectes audiovisuals o la continuació del programa Ràdio Ciència, convertit ara en podcast i disponible en línia per capítols.