VILA-REAL

Benlloch fixa amb l'Associació de Transportistes de Vila-real el desbloqueig del pàrquing de camions per a l'any que ve

L'Ajuntament de Vila-real preveu firmar un conveni amb l'Associació de Transportistes el 2017 per a poder construir el pàrquing de camions.

ondacero.es

Castellón | 19.07.2016 10:18

Reunió de l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el concejal de Territorio, Emilio M. Obiol, amb l'Associació de Transportistes de Vila-real.
Reunió de l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el concejal de Territorio, Emilio M. Obiol, amb l'Associació de Transportistes de Vila-real. | ondacero.es

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, s'han reunit amb l'Associació de Transportistes de Vila-real, amb l'objectiu d'abordar algunes de les qüestions i projectes pendents en l'àrea, principalment el desbloqueig de la Ciutat del Transport i la construcció d'un pàrquing de camions amb vigilància i servicis associats.

Per a això, l'alcalde s'ha compromès amb els representants de l'entitat a recolzar un conveni amb l'associació per al pressupost de l'any que ve "que permeti impulsar la construcció d'este pàrquing en uns terrenys ubicats prop de la depuradora mancomunada". El primer edil defèn que l'execució d’aquest projecte suposarà una millora substancial de la mobilitat en la ciutat, evitant els riscos que generen els vehicles pesats en el seu trànsit per Vila-real, a més de reduir les molèsties i les emissions contaminants que aquest tràfic pot generar.

L'alcalde de la Ciutat del Transport, José Benlloch ha afirmat que "la construcció d'una campa de vehicles pesats per a l'any que ve serà una prioritat i ara, de la mà de la nova associació, serà possible". A més, no descarta la possibilitat d'aconseguir finançament i ajudes d'altres administracions per a poder realitzar aquestes obres.