LA CIUTAT D'ESTIU

Valentina Planas (La Incorrecta): “S'ha d'apostar pels continguts en català i tots hem d'aportar-hi com puguem”

"Parla bé, collons!" és tota una declaració d'intencions i el llibre de la Valentina i la Júlia Planas. Més conegudes pel seu alter ego, La incorrecta, que té més de 65.000 seguidors a les xarxes socials. Entrevistem a Valentina Planas, graduada en Llengua i Literatura Catalanes i postgraduada en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials, i autora d'un dels llibres més venuts aquest passat Sant Jordi.

LA BRÚIXOLA DE L'ESTIU

“La conciliación laboral y familiar está peor que nunca”

Laura Baena, creadora del projecte Malas Madres, que acumula gairebé un milió de seguidors a les xarxes socials, assegura que la pandèmia ha fet que la conciliació laboral es vegi molt afectada i fins i tot hagi fet passos enrrera.

Lo último

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 212

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 23 de juliol amb Pablo Alcaraz, David Serra i Carlos Izquierdo. Contraprogramem la inauguració dels Jocs Olímpics de Tòquio. Parlem dels nostres records olímpics.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 23/07/2021

Podcast del programa La Ciutat del divendres 23 de juliol de 2021. Des del Beach Club d'Infinitum, parlem amb la seva directora general corporativa, Mari Luz Pujol. L'Agenda amb les Mazzanti Sisters. La Tertulieta amb David Serra i Carlos Izquierdo.

LA BRÚIXOLA DE L'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola de l'estiu 26/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui ens hem estrenat entrevistant a la Laura Baena, del projecte Malas Madres, hem preguntat si els oients prefereixen mar o muntanya per anar de vacances i el xef Dani Durán ens ha recomanat algunes receptes per l'estiu. També hem parlat dels incendis de La Conca i l'Anoia i hem filosofat amb en Ramón Soler-Padró.