Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

L'emissora fa un desplegament especial amb motiu del certamen

Programació especial d'Onda Cero al Mobile World Congress

L’emissora Onda Cero farà una cobertura especial del Mobile World Congress des d’aquest dilluns i fins el proper dijous 25 de febrer coincidint amb la cloenda del congrés mundial de mòbils a la Fira de Barcelona.

Onda Cero Catalunya | Barcelona
| 22/02/2016
Mobile World Congress 2015

Mobile World Congress 2015 / EFE

El proper dimarts 23 Albert Lesan i Mònica Günther presentaran un programa especial de La Ciutat d’Onda Cero Catalunya des del Mobile World Congress. El programa es farà des de l’estand de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (Acció) de la Conselleria d’Empresa de la Generalitat de Catalunya al congrés. L'espai comptarà amb una entrevista a la consellera delegada d’Acció, Núria Betriu, així com amb la presència de diverses start ups catalanes que participen a l’edició d’enguany del Mobile World Congress.

El programa adaptarà els seus continguts al congrés. Amb la periodista Marta Escolar descobrirem les noves tendències en xarxes socials amb Ingenius i Shootr; també parlarem de nous gadgets com un carregador sense fils que presenta l’empresa Minibatt o l’app per fer seguiment mèdic de Medtep. “La Ciutat” també parlarà de les noves tendències tecnològiques en l’anomenat Internet de les coses de la mà de l’empresa catalana Intesis Software i acabarem responent a la pregunta “Estem massa envoltats d’ones electromagnètiques?” amb Wavecontrol. A més, s’oferirà un reportatge sobre la dependència tecnològica de la mà dels col·laboradors del programa Marc Roca i Daniela Gómez.

El desplegament d’Onda Cero al congrés de telefonia mòbil de Barcelona inclourà també notícies, entrevistes i connexions en directe als diferents programes i informatius de l’emissora des de diferents punts de la fira amb els periodistes Berta Torrades, Xavier Abelló, Estefania Pino i Xavier Casanovas.

A banda de La Ciutat amb Albert Lesan, també s’oferiran espais dedicats als Mobile World Congress als programes La Brúixola amb Robert Calvo, Más de Uno amb Carlos Alsina i Juan Ramón Lucas, La Brújula amb David del Cura o Julia en la Onda amb Julia Otero.