El central repassa a 'La Vanguardia' la convulsa actualitat barcelonista

Piqué parla clar

Gerard Piqué critica el comportament de la directiva del FC Barcelona en el tema de la reducció salarial, nega que la plantilla tingués res a veure en la destitució de Valverde i reconeix que va demanar a Messi que esperés a l'arrivada de nous gestors al club.

Redacción

Barcelona | 23.10.2020 19:40

Gerard Pique ha repassat el moment del FC Barcelona
Gerard Pique ha repassat el moment del FC Barcelona | EFE

Gerard Piqué no feia declaracions públiques des la nit del 14 d'agost quan el Barça va rebre una humiliant derrota davant el Bayern de Munich, 2-8. Aleshores, el central va ser molt crític amb la gestió del president culé Josep Maria Bartomeu i va obrir la porta per deixar el club si fos necessari. Més de dos mesos després, el defensa ha parlat amb 'La Vanguardia' i ha estat molt clar a l'hora d'analitzar l'actualitat del seu club.

Piqué es mostra crític amb el cas de les xarxes, ja que 'com a jugador del Barça, veig que el meu club s’ha gastat diners, diners que ara ens estan demanant, per criticar, ja no només persones externes amb una relació històrica amb el club, sinó jugadors en actiu, i això és una barbaritat... Li vaig demanar explicacions (al president) i el que em va dir és: “ Gerard, jo no ho sabia”. I m’ho vaig creure".

El central nega que tinguessin res a veure en la destitució de Valverde, ja que no va trobar lògic que es fes fora a un entrenador que tenia l'equip líder i havia guanyat dues lligues.

Respecte la rebaixa salarial que vol aplicar la directiva blaugrana, el defensor culé no veu cap contradicció entre signar un burofax mostrant la disconformitat del vestidor, "com a capità defenso els interessos de l’equip i prenc la decisió de firmar-lo. I aquí som un vestidor unit", i renovar el seu contracte, "es molt senzill. El Barça m’ho ha donat tot. Em diuen que tots els diners a què pugui renunciar aquest any els cobraré en un futur. Fem números i proposo una quantitat".

Respecte el futur de Leo Messi, li ha demanat al seu company que aguanti fins que es facin les eleccions i arrivi una nova directiva. Y sobre Ronald Koeman, Piqué té bones sensacions amb l'holandés i li agrada el seu "missatge molt directe que al vestidor li ha agradat, i la dosi de treball ha augmentat".