Guardó a la millor tasca social de les entitats socials

ONDA CERO I EL CONSORCI DE LA ZONA FRANCA ATORGUEN EL IV PREMI ‘CIUTAT SOLIDÀRIA’

L’acte de lliurament serà retransmès en directe per Onda Cero, que oferirà un programa especial amb Albert Lesan i Mònica Günther. L’espai Ciutat Solidària s’emet els dimecres amb el patrocini del CZFB per donar a conèixer la tasca d’entitats en els àmbits de la infància, la salut, l’educació o el tercer sector social.

ondacero.es

Barcelona | 18.11.2016 16:58

IV Premi Ciutat Solidària
IV Premi Ciutat Solidària | Onda Cero Catalunya

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i l’emissora Onda Cero Catalunya atorguen el proper dimarts 22 de novembre la quarta edició dels Premis Ciutat Solidària, que reconeixen la tasca social de les ONG i les entitats que treballen en els àmbits de la solidaritat. Els guanyadors del premi seran escollits entre les 40 entitats que han participat aquesta temporada al programa La Ciutat d’Onda Cero dins l'espai setmanal 'Ciutat Solidària' que s'emet els dimecres a les 13 hores amb el patrocini del Consorci de la Zona Franca de Barcelona. L’espai dóna a conèixer la labor que fan les entitats socials i ONG’s, i fa difusió de la seva tasca envers els col·lectius més necessitats o en àmbits com la infància, la pobresa, l’educació i el lleure, la salut, la reinserció sòcio-laboral o la cooperació internacional. Aquesta serà la quarta temporada de l’espai 'Ciutat Solidària' pel qual ja han passat més de 150 entitats.

El premi vol contribuir a donar visibilitat al treball d’aquestes entitats amb la concessió de dos guardons: el guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 euros, i l’accèssit del premi. Les dues entitats guardonades obtindran, a més, una litografia d’autor i una campanya de comunicació específica per donar a conèixer les seves activitats a través d’Onda Cero.

L’acte de concessió de premis tindrà lloc a l’Hotel España de Barcelona (c/ Sant Pau 9) el dimarts 22 de novembre a les 13 hores, en el transcurs d’un programa especial de La Ciutat amb Albert Lesan i Mònica Günther. Els dos locutors presentaran l’acte públic que comptarà amb la presència del director d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert i Agell, del delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Jordi Cornet, del director general de Onda Cero, Ramón Osorio, i dels guanyadors de les anteriors edicions que formen part del Jurat del Premi encarregat de decidir els noms dels guardonats d’enguany.