Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

PROGRAMACIÓ ESTIU

Onda Cero Catalunya manté la seva aposta per l'entreteniment i la informació aquest estiu

Onda Cero Catalunya renova la seva graella al mes d’agost amb una programació ben refrescant. Des del dilluns 30 de juliol Toni Marín agafa el relleu de 'La Ciutat' i dirigeix 'Fem l'agost' per segon any consecutiu. Aquesta vegada amb nou horari. Un primer tram al migdia, de 12:30 a 14:00h, i un segon a la tarda, de 19:00 a 20:00h.

ondacero.es | Barcelona
| 30/07/2018
Estiu a Onda Cero Catalunya

Estiu a Onda Cero Catalunya / Onda Cero

Els serveis informatius tampoc descansen. Cada matí t’acompanyarà 'Más de Uno Catalunya' a les 8.20, 'Notícies migdia' manté el seu horari habitual, a les 14:20h, i també 'La Brúixola' continuarà durant tot el mes d’agost. Això sí, en format d’estiu, de 20:30 a 21:00h.

A les matinades podràs seguir gaudint dels millors moments de 'Nits de Ràdio' i el diumenge, de 6:00 a 7:00h del matí, 'En bones mans' amb Carles Aguilar. I, a partir del 20 d’agost, torna 'Ona Esportiva' amb Albert Arranz al capdavant per explicar-te tota l’actualitat futbolística.