Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.-DG. 01:30 | #NitsDeRàdio

NITS DE RÀDIO amb Carles Lamelo

Les matinades son diferents a Onda Cero Catalunya. Carles Lamelo t’acompanya per escoltar històries de vida, parlar dels temes que t’interessen i proposant-te mirar-te una ràdio optimista.

ondacero.es | Barcelona
| 31/08/2011
Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo / ondacero.es

Continguts especialitzats

La programació es completa amb Nits de Ràdio. Cada matinada, Carles Lamelo acosta els oients a temes d’interès des d’un punt de vista optimista i de servei, allunyant-se de la tradicional programació de matinada.

Telèfon del directe: 93.342.48.44

Correu electrònic: nits@ondacero.es

👉 Facebook

👉 Twitter

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 13/06/2019

Parlem de què és ser un bon líder i com de diferent pot ser del simple fet de ser el cap d'un projecte o una empresa. Què fa als líders motivar i millorar el rendiment de l'equip, ho aprenem amb el consultor José Rodríguez, de Smoking Brains Fabiana Finetto ens explica què és "Curvy con estilo", la nova marca de roba i disseny amb la que vol oferir vestits i complements per a totes les talles, treballant per aquelles dones que no "encaixen" en els canons habituals de la moda, fent que puguin lluir i es puguin sentir guapes tal com són. També tindrem temps pels blogs més curiosos, avui un que es dedica a recordar la figura de Johan Cruyff i la seva visió del futbol i de la vida. Parlem amb els seus creadors.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 12/06/2019

Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicòlegs del gabinete Rehder, ens parlen del plor: Per què plorem? Quins beneficis ens pots donar saber usar aquesta expressió emocional i sobretot si l'hem o no de controlar. Amb David Morales parlem del Sindrome de Down, en què s'està investigant, com és el seu dia a dia, en parlem amb Glòria Canals, presidenta de la Coordinadora Síndrome de Down Catalunya i d’Aura Fundació Martha González Peláez ens parla de la importancia de les paraules positives.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 07/06/2019

Passem una estona divertida amb els nostres "tribuneros" en Marc Gelabert i Sergi Porcel que defensen que és impossible estar al dia de sèries i pel·lícules quan tens criatures a casa i proposen alternatives. Parlem amb Begoña Ibarrola, tota una experta en millorar les intel·ligències múltiples als més petits de la casa i crear activitats que els facin sentir el que són, autèntics genis.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 06/06/2019

Juan Haro ens parla del seu llibre "Los trucos de los ricos" en el que ens explica 92 accions a fer per tenir una millor economia, instruments que no només estan a disposició dels rics, pero que ajuden a poder fer front a qualsevol imprevist sigui quin sigui el nostre poder adquisitiu. Alan Jornet ens porta aquesta setmana un fotògraf argentí que ve al nostre país amb un forma ben original de fer reportatges per a bodes i events, en Lisandro Enrique. Amb Martha González Peláez, parlem del concepte de seguretat ciutadana.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 05/06/2019

Ángel Rielo publica "El pequeño libro del amor" amb el que explica el que cal fer per poder estimar i se estimat, sempre amb bon humor i de forma amena i divertida. Amb David Morales parlem del que es pot i no comprar per internet de forma legal, com poden ser aliments i medicaments dels que no hi ha garanties, parlem amb Mª Jose Plana, codirectora del Màster d’Alimentació, Ètica i Dret de la UB. També tindrem temps per parlar amb Patricia Ramirez psicòloga, que ha publicat "Educar con serenidad" una forma ben calmada d'afrontar situacions desesperants en l'aventura de ser pares.