Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.-DG. 01:30 | #NitsDeRàdio

NITS DE RÀDIO amb David Cervelló

Les matinades son diferents a Onda Cero Catalunya. David Cervelló i tot l'equip de #NitsDeRàdio t’acompanyen i t'entretenen, sempre amb bon humor, per oferir-te temes d'interès, bona companyia, l'escalfor i la proximitat que et cal de matinada, de dilluns a diumenge, de 1:30 a 3:00.

ondacero.es
  Barcelona | 21/02/2020
Nits de Ràdio, amb David Cervelló

Nits de Ràdio, amb David Cervelló / ondacero.es

Continguts especialitzats

La programació es completa amb Nits de Ràdio. Cada matinada, David Cervelló acosta els oients a temes d’interès des d’un punt de vista optimista i de servei, allunyant-se de la tradicional programació de matinada.

Telèfon del directe: 93.342.48.44

Correu electrònic: nits@ondacero.es

👉 Facebook

👉 Twitter

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 20/02/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Comencem amb la tertulia de societat amb David Morales i Marta González Peláez, analitzem l'actualitat televisiva, les revistes i fem homenatge als 23 anys de "Saber y ganar" Entrevistem Idoia Salazar, presidenta de ODISEIA, una organització que vetlla pel bon desenvolupament de la intel·ligència artificial a tots els nivells.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 19/02/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Analitzem si el paper de water es posa per dins o per fora amb David Morales, Thais Buforn i Arantxa Juan. Parlem amb l'autor del llibre "Captados", Miguel Perlado, on s'analitza el món de les sectes al segle XXI. Els psicòlegs Jose Antonio Alcuescar i Susana Sànchez ens parlen de la soletat, característiques i com tractar-la

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 18/02/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Oscar González ens proposa aquesta setmana un programa de tele, "ochéntame otra vez" ja que guarda molta relació amb la sèrie "Cuéntame" com a complement ideal, com a dupla, per conèixer el nostre passat. Amb David Morales entrevistem al professor de la EAE Business School Mariano Íñigo amb el que coneixarem la problemàtica del preu en origen i el perquè de tant canvi entre el que cobra l'agricultor i el preu de venda final. També temps pel coach Jordi Gonzalez.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 15/02/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta la seva recomenació setmanal i analitza la passada cerimonia dels Oscars. A la secció d'història amb Óscar González ens comenta les dificultats per establir un criteri unificat per decidir quan comencen i quan acaben les èpoques històriques.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 14/02/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Comencem amb la tertulia de cultura amb Asun López, David Morales i Dani Martin. Propostes per Sant Valentí, llibres i autors a tenir en compte i molt bon humor. Parlem amb Rober Sánchez, autor de "Camina, salta, baila: Muévete más y vive mejor" amb el que aprendrem la necessitat de fer moviments variats al llarg del dia. Riurem amb els "Tribuneros", com totes les setmanes amb Marc Gelabert i Sergi Porcel.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 13/02/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Comencem amb la tertulia de societat amb David Morales, Alan Jornet i Marta González Peláez, analitzem l'actualitat televisiva i les revistes. Ariadna Giné ens porta les claus del darrer 080 i parlem amb el dissenyador Juan Avellaneda. Miquel Pucurull ens parla de perquè "mai no és tard"