Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.-DG. 01:30 | #NitsDeRàdio

NITS DE RÀDIO amb Carles Lamelo

Les matinades son diferents a Onda Cero Catalunya. Carles Lamelo t’acompanya per escoltar històries de vida, parlar dels temes que t’interessen i proposant-te mirar-te una ràdio optimista.

ondacero.es | Barcelona | 31/08/2011

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo / ondacero.es

Continguts especialitzats

La programació es completa amb Nits de Ràdio. Cada matinada, Carles Lamelo acosta els oients a temes d’interès des d’un punt de vista optimista i de servei, allunyant-se de la tradicional programació de matinada.

Telèfon del directe: 93.342.48.44

Correu electrònic: nits@ondacero.es

👉 Facebook

👉 Twitter

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 28/09/2018

Elia Quiñones, la nostre psicòloga de guardia, conversa amb David Cervelló sobre per què es generen els conflictes, quins tipus de persones els afronten de formes diverses segons la seva personalitat i quines són les eïnes per a intentar resoldre'ls de forma correcte. També tindrem temps per l'humor amb els "Tribuneros" en Marc Gelabert i Sergi Porcel que ens comenten a quines "activitats extraescolars" apuntaran als seus fills i a quines segur que no.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

Economia circular i sostenible

Avui al programa presentat per David Cervelló, el professor de la EAE Luis Seguí ens parla de la "Gestió de residus i Economia Circular". Un estudi que ha dirigit ell mateix i que posa en dades les previsions pels propers anys en materia de residus i reciclatge i proposa mesures per a dur a terme una economia circular, basada en compartir recursos i fer-ne un us eficient.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 27/09/2018

Avui al programa presentat per David Cervelló, el professor de la EAE Luis Seguí ens parla de la "Gestió de residus i Economia Circular". Un estudi que ha dirigit ell mateix i que posa en dades les previsions pels propers anys en materia de residus i reciclatge i proposa mesures d'economia circular, basades en compartir recursos i fer-ne un us eficient. Amb el Jordi Gonzalez el nostre formador en coaching ens parla de les decepcions, a què es deuen i com fer-ne front.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 26/09/2018

L'Òscar Gonzàlez proposa noves sèries per veure a en David Cervelló i als oïents del programa. Avui de les tres propostes dues en són "històriques": Versailles, que ha acabat amb la seva 3a temporada i "Troya: la caída de una ciudad" . També analitza l'estrena de Patrick Melrose amb Benedict Cumberbatch. A més la nostra experta en Protocol, la Martha González Peláez ens parla de com conviure en armonia.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 21/09/2018

A l'espai de parella i sexologia del nits de radio, en David Cervelló entrevista a Mireia Borràs, psicòloga i sexòloga, amb qui conversa sobre les diferents maneres de reactivar una relació passades unes vacances i la posterior tornada a la rutina. A més recuperem els nostres "tribuneros" per riure una estona amb en Marc Gelabert i en Sergi Porcel, qui aquesta setmana viu estressat perque es vol canviar de cotxe.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

Investigació: ús de nanotecnologia per combatre cel·lules amb metàstasis

David Morales i David Cervelló entrevisten al Doctor Ramón Mangues de l'hospital de Sant Pau, qui porta, juntament amb Antonio Villaverde i la Dr. Esther Vázquez de la UAB unes investigacions que obren la possibilitat a lluitar contra les cèl·lules amb metàstasi a través de la nanotecnologia, com si fossin petits drons que només administren medicina a les cel·lules afectades pel cancer.