Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.-DG. 01:30 | #NitsDeRàdio

NITS DE RÀDIO amb Carles Lamelo

Les matinades son diferents a Onda Cero Catalunya. Carles Lamelo t’acompanya per escoltar històries de vida, parlar dels temes que t’interessen i proposant-te mirar-te una ràdio optimista.

ondacero.es | Barcelona | 31/08/2011

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo / ondacero.es

Continguts especialitzats

La programació es completa amb Nits de Ràdio. Cada matinada, Carles Lamelo acosta els oients a temes d’interès des d’un punt de vista optimista i de servei, allunyant-se de la tradicional programació de matinada.

Telèfon del directe: 93.342.48.44

Correu electrònic: nits@ondacero.es

👉 Facebook

👉 Twitter

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 08/11/2018

Parlem amb Sonia Diez autora de Educaacción una obra que proposa a través d'un decaleg d'accions i propostes reformar el sistema educatiu per ser més propers a la realitat dels nostres temps i millorar els resultats dels nostres joves. Alan Jornet ens proposa una nova historia amb protagonista. En aquest cas el que hi ha al darrera d'una app i web que es diu infermera virtual.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 07/11/2018

Parlem amb Xavier Font que des de fa molts anys representa i és membre actiu de la comunitat dels Templers a casa nostre. Quina ha estat la importancia d'aquests cavallers al llarg de la història i quines són les seves funcions al nostre segle? En David Morales ens explica què és i què fa la organització "Taula per Mèxic" en la defensa dels periodistes al pais centreamericà. En parlem amb una de les seves representants. En Jordi Gonzalez ens parla de la importància de la simpatia.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Òscar Gonzalez ens proposa noves sèries.

Parlem de sèries amb Oscar Gonzalez, avui amb un especial sobre com és tractat el món del futbol per les series de televisió. En concret parlant de "'Heimebane" serie que encara no ha arribat a casa nostre que parla d'una entrenadora (femenina) d'un equip de futbol de la primera divisió d'un país nòrdic (masculí).

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 06/11/2018

Parlem de sèries amb Oscar Gonzalez, avui amb un especial sobre com és tractat el món del futbol a les sèries de televisió. En concret parlant de "'Heimebane" serie que encara no ha arribat a casa nostre i que parla d'una entrenadora (femenina) d'un equip de futbol de la primera divisió d'un país nòrdic (masculí). Clara Darder, la nostre terapeuta i experta en PNL ens parla de la "pressió" què és i com es pot alleugerir. Finalment Martha Gonzalez Pelaez, la nostra experta en protocol reflexiona sobre si ser educat i respectuós amb la majoria de gent suposa tenir un punt de hipocresia.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de ràdio 03/11/2018

Nit de Cinema a #nitsderadio, avui Pablo Mérida i David Cervelló ens comenten les películes estrenades el mateix dia 31 però que no tenen a veure amb la temàtica Halloween. Entre elles destaca el biopic sobre la historia de Freddie Mercury en particular y Queen en general anomenat "Bohemian Rhapsody". També tindrem una nova proposta de Spike Lee, una de sumnarins i molt més al nits d'avi

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 1/11/2018

Especial castanyada i Halloween. Martha Gonzalez Pelaez, la nostra experta en protocol ens comenta els origens de la festa de Halloween i ens dona pistes de com celebrar-ho de forma elegant i protocolaria. Els nostres tribuneros ens fan riure una setmana més tot parlant de Halloween, és clar amb Sergi Porcel i Marc Gelabert.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 31/10/2018

Jose Antonio Alcusecar y Susana Sánchez, com a psicòlegs de guardia ens parlen de què és i com treballar la confiança tant en nosaltres mateixos com en els altres. Alan Jornet ens porta un nou convidat, en aquesta ocasió l'actor Oriol Bures. David Morales ens presenta una nova acció social, en aquest cas la fundació que treballa per la cura de lenfermetat del filum. Jordi gonzalez ens parla de la importància de la vitalitat.