Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.-DG. 01:30 | #NitsDeRàdio

NITS DE RÀDIO amb Carles Lamelo

Les matinades son diferents a Onda Cero Catalunya. Carles Lamelo t’acompanya per escoltar històries de vida, parlar dels temes que t’interessen i proposant-te mirar-te una ràdio optimista.

ondacero.es
  Barcelona | 31/08/2011
Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo / ondacero.es

Continguts especialitzats

La programació es completa amb Nits de Ràdio. Cada matinada, Carles Lamelo acosta els oients a temes d’interès des d’un punt de vista optimista i de servei, allunyant-se de la tradicional programació de matinada.

Telèfon del directe: 93.342.48.44

Correu electrònic: nits@ondacero.es

👉 Facebook

👉 Twitter

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 04/09/2018

Oriol Lugo, psicòleg i col·laborador del programa, ens presenta el seu darrer llibre 365 consejos de Coaching, segur que molts d'ells ens seran útils aquests primers dies de setembre. Marta González Peláez, la nostra experta en comunicació i protocol ens explica els principals problemes que ens podem trobar quan tornem a incorporar-nos a la feina.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 03/09/2018

L'Òscar Gonzàlez comenta les sèries que millor han funcionat al llarg de l'estiu, tan per comentar-ne els seus punts forts com per recomanar a qui encara no les hagi vist quines poden ser les que els hi interessin més. Jordi González, el nostre coach, ens comenta com són els compromisos que agafem amb tot a la vida, no només sentimentalment, sino també a la feina, amics, etc

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 20/07/2019

Parlem amb Anna Carreras, autora de l'ull de l'escarabat, un llibre amb el que passar una bona estona aquest estiu i analitzar amb sarcasme la societat actual. També ens visita Marta González Peláez, experta en comunicació i protocol per parlar-nos del "postureo" a l'estiu.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 09/07/2019

David Morales ens porta una nova causa sobre la que fer divulgació. Vivim en una societat on cada dia és més complicat ser invident pels obstacles que hi trobem. Des de fa 25 anys hi treballen per combatre-ho des de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya, B1, B2, B3, i al capdavant, el Manel Martí amb qui parlem aquesta nit, el seu President, és un bon exemple de treball i feina de divulgació dia a dia.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio (Nit de Cinema)

Repassem amb Pablo Mérida i David Cervelló l'actualitat cinematogràfica. Destaca la nova de l'univers "Spiderman" amb "Lejos de Casa" Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure, tot fent de tribuneros, amb un tema difícil, les reunions amb els tutors dels nens a l'escola, les famoses notes de fi de curs.