23 d’abril de 8 a 12 del matí

Isabel Gemio, a la Casa del Llibre per Sant Jordi

El dissabte 23 d’abril Isabel Gemio celebrarà la Diada de Sant Jordi amb un programa amb públic a l’auditori de la Casa del Llibre de la Rambla Catalunya 37 de Barcelona.

ondacero.es

Madrid | 19.04.2016 10:38

Te doy mi palabra a la Diada de Sant Jordi
Te doy mi palabra a la Diada de Sant Jordi | ondacero.es

Els oients d’Onda Cero podran assistir i viure en directe al programa. De 8 a 12 del matí, la presentadora farà una edició molt especial de “Te doy mi palabra” amb convidats, sorpreses i els col·laboradors habituals per compartir amb el públic la festa del llibre i de la rosa.

Entre altres convidats, Isabel Gemio comptarà amb l’escriptota Laura Falcó, que acaba de publicar el thriller “Última llamada”; Pilar Eyre, periodista i finalista del premi Planeta 2014; Elsa Punset, divulgadora i autora de “El libro de las pequeñas revoluciones”; i Víctor del Árbol guanyador del Premi Nadal de Novel·la 2016 amb l’obra “La víspera de casi todo”.

Actualitat i rigor, trets d’identitat de “Te doy mi palabra”

Isabel Gemio et dona la paraula cada dissabte i diumenge perquè expressis, amb absoluta llibertat, passió i sinceritat, tot el que vulguis. Amb una audiència milionària, el magazine d’Isabel Gemio és actualment l’oferta radiofònica més atractiva del cap de setmana. "Te doy mi palabra" és un dels programes més escoltats de la ràdio, gràcies als seus continguts i entrevistes amb els personatges més interessants de la vida política, social o cultural.

Isabel Gemio, sempre vinculada a la ràdio

La trajectòria de la directora de “Te doy mi palabra” sempre ha estat vinculada a la ràdio i la televisió. Va néixer a Alburquerque (Badajoz) i molt aviat va sentir la vocació per la ràdio. Ha treballat a nombroses emissores i va començar a ser reconeguda i valorada pels seus programes “La chica de la radio”, “Cita a las cinco” i “El diván”, tots ells a Ràdio Barcelona.

El 1984 es va incorporar a TVE. Posteriorment, va fer programes de televisió a Andalusia i va treballar a Radio Romántica amb Jesús Quintero. Ha presentat a Antena 3 TV programes molt populars com “Lo que necesitas es amor”, “Esta noche, sexo”, “Hay una carta para ti” o “Sorpresa, Sorpresa”.

En reconeixement al seu treball, ha rebut importants premis: diverses Antenes d’Or, dos “TP de Oro” (1994 i 1996), un “Garbanzo de Plata” (1996), així com el Micròfon de Plata, l’Estrella d’Or del Club de Mitjans, el Premi del Club Internacional de Premsa (2007), el Micròfon d’Or (2009) i el Premi Clara Campoamor 2014 a la seva trajectòria professional.