Temas

Xocolata

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Cornet, una sastreria de xocolata en l'elaboració de mones personalitzades per als consumidors

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Aguilar gerent de Cornet Xocolaters amb qui comentem el tret de sortida a la campanya de mones de Pasqua i figures de xocolata, productes artesans fets amb ingredients de la màxima qualitat que s'adapten totalment al gust dels consumidors.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Cornet Xocolaters mariden la innovació i la tradició per oferir un gran ventall de productes xocolaters

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Aguilar gerent de Cornet Xocolaters, amb qui comentem l'assortiment de productes que sobretot en aquesta època de l'any tenen més demanda, tant a Vilanova i proximitats com també a la resta de mercats on fan enviaments. La tradició dels mestres xocolaters es dona la mà amb la innovació i la creació de nous productes.

LA BRÚIXOLA, AMB GABRIEL FIGUEREDO

La Brúixola 14/06/23

Recupera el programa sencer de 'La Brúixola' amb Gabriel Figueredo

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/04/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Parlem amb el mestre xocolater Joan Baldomà que fa figures de xocolata a domicili. Petits plaers amb Marta Romera.

DIJOUS, PAELLA

Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!

DIJOUS, PAELLA

El carrer Petritxol de Barcelona fa olor de xocolata cada dia

La Mònica Günther ha citat en Robert Calvo al carrer aquesta setmana. L'ha portat al carrer Petritxol de Barcelona, on hi ha les més emblemàtiques xocolateries de la capital catalana. Uns establiments històrics en un carrer que també ha tingut grans noms històrics com el de Montserrat Caballé.

Empreses amb història

Nocilla, 50 anys de la popular crema de cacau

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Nocilla, la crema de cacao que ens acompanya des de fa mig segle.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 13/07/2018

Avui descobrim en què consisteix la feina d’una organitzadora professional, ens visita Vanesa Travieso de ponorden.com. A més, descobrim secrets sobre la xocolata de la mà del mestre xocolater Xavier Cordomí, propietari de Bombons Blasi. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta recomanacions literàries i Natàlia Soronelles ens porta de ruta per restaurants japonesos amb inspiració mediterrània.