Temas

Vall d'Aran

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui entrevistem la síndica d'Aran Maria Vergés que ens comenta la situació epidemiològica en que es troba la Vall d'Aran, el territori amb l'índex de risc de rebrot més elevat de Catalunya i escoltem les reclamacions que fa arribar el Conselh Generau d'Aran al govern de la Generalitat. Els consells del naturòpata Albert Rami, responen a les consultes que els oïents fan arribar. Llibres i literatura amb l'escriptora i blogger Marta Planes i repàs a l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem el pas de Lleida a la fase 2 i de l'Alt Pirineu i Aran a la fase 3. Obren escoles bressol municipals, però les privades segueixen tancades i l'Alt Pirineu i Aran queda aïllat enmig de territoris en fase 2. Actualitat esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol i l'humor per afrontar adversitats, amb Dolors Càvia, del Casal de la Dona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Caviar d’esturió a La Vall d’Aran?

Per trobar caviar del bo no cal anar a Rússia ni a Iran, en tenim molt més a prop: a la Vall d’Aran. Al poble de Les es produeix un dels millors caviars del món, en parlem a La Ciutat amb Mònica Günther.