Temas

temporers lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dijous s'inicia la 33a Trobada Empresarial del Pirineu a la Seu d'Urgell, amb més de 600 inscrits que analitzaran i debatran els reptes del teixit empresarial de Lleida i de Catalunya. En parlem amb Josep Serveto, president de la Trobada Empresarial. També parlem de l'inici del dispositiu d'acollida a persones temporeres a Lleida, amb la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030 a la Paeria Mariama Sall, una campanya que es preveu complicada per la davallada de la producció a causa de les gelades del mes d'abril. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui entra en funcionament el dispositiu especial d'atenció als temporers al pavelló 3 de Fira de de Lleida. Aquest dimarts també entra en vigor la nova factura de la llum, en parlem amb Jordi Prats, ambientòleg i director executiu de la consultoria mediambiental Ecostudi. L'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Dilluns va entrar en funcionament el dispositiu especial d’acollida a treballadors temporers a la parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida. En parlem amb Mª José Rosell, secretària general de Càritas Diocesana de Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i l'escriptora i blogger Marta Planes ens explica què ha llegit últimament i li preguntem quins llibres descansen a la seva tauleta de nit. Repassem l'agenda cultural.

ACOLLIDA TEMPORERS A LLEIDA

Plena ocupació a l’allotjament d’emergència de l’església Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Dilluns va entrar en funcionament el dispositiu especial d’acollida a treballadors temporers a la parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida, una iniciativa promoguda per Arrels Sant Ignasi, Càritas Diocesana de Lleida i Creu Roja amb la participació de la Plataforma amb Justícia Social. Al cap de mitja hora d’obrir portes, es van omplir les 11 places que ofereixen. A La Ciutat Lleida en parlem amb Mª José Rosell, secretària general de Càritas Diocesana de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem la situació dels temporers de Lleida i del Baix Segre i el dispositiu que ha posat en marxa la Paeria i el departament de Salut. Rami remeis, espai Anònimes del Casal de la Dona. Llibres desconfinats que ens recomana la Marta Planes i agenda cultural online.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de l’arribada de temporers als municipis del Baix Segrià amb l’alcaldessa d’Aitona Rosa Pujol. Remeis naturals amb Albert Rami. L’Acvitat al Casal torna a la ràdio per posar noms i cognoms del taller Anònimes. Caminem per Pardinyes amb Joan Ramon González i l’agenda cultural online

Divendres

La Ciutat Lleida 15/06/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal per parlar del Centre d'Atenció a Persones Temporeres de Lleida amb Carme Culleré (PDeCAT), Francesc Gabarrell (Crida-CUP), Joan Vilella (PP), Alfred Sesma (Comú de Lleida). Notícies de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.