Temas

Reus

Entrevista a La Ciutat

Torna el Memorimage

Anna Petrus, directora artística del Memorimage, explica quines són les novetats de la setzena edició del festival internacional de cinema amb imatges d'arxiu.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 12/05/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimecres 12 de maig de 2021. Actualitat. Parlem amb Leandro Mendoza, director artístic del Trapezi. Històries de romans amb Joaquín Ruiz de Arbulo i el director de Tarraco Viva, Magí Seritjol. L'espai dels llibres amb Carlos Izquierdo.

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 18/07/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui posem rumb a la ciutat de Reus, capital espanyola del vermut. És tan important aquesta beguda per a aquesta ciutat del Baix Camp que tenen una ruta cultural al voltant d’aquest elixir de l’aperitiu. Robert Calvo ens parla de la nova campanya de promoció de Turespaña i de com està evolucionant aquesta indústria al nostre país. Per als viatgers que vulguin acostar-se a la història i al patrimoni arquitectònic, avui també els suggerim la coneguda com a Ruta del Cister. En aquesta edició de Gente Viajera Catalunya també ens passejarem per Barcelona, gràcies a l’obra del periodista Carlos Zanón, que l’ha recorregut literàriament al darrer llibre de relats de viatges de la col·lecció Tinta Blanca.

SE LE IMPONE UNA MULTA DE 250.000 EUROS

El Reus, expulsado tres años de toda competición oficial

El Juez de Disciplina Social ha acorado la expulsión temporal durante tres años al Reus de la competición profesional, Además, le impone una multa accesoria de 250.000 euros por el incumplimiento de los deberes adquiridos con sus futbolistas.

el podcast en el que repasamos toda la actualidad de la Liga 1|2|3 con Raúl Granado y Alberto Fernández

Juego de Plata 2x19: Reus, situación límite

Nuevo triunfo del Granada que le deja una jornada más en lo más alto de La Liga 1|2|3 tras ganar al Elche. Hacemos el repaso habitual de la jornada en 'El Laboratorio' con Enrique Martín Monreal.