Temas

Ple

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 10/10/2018

Quim Torra demana unitat a l'independentisme després de perdre la majoria absoluta al Parlament. El jutge de l’Audiència Nacional, Fernando Andreu, processa a Dris Oukabir, Mohamed Houli i Said Ben Iazza, els tres sospitosos a presó preventiva pels atemptats de Barcelona i Cambrils. Pendents també dels estralls que han ocasionat les pluges de les últimes hores a Catalunya.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 09/10/2018

La mesa del parlament aprova celebrar el debat de política general aquesta tarda però deixa sense efectes la delegació de vot dels diputats de junts per Catalunya suspesos pel tribunal constitucional. Mentre, des del govern de la Generalitat asseguren que les discrepàncies entre Junts per Catalunya i ERC no afecten al bon funcionament de l'executiu. I també hem explicat que les fortes pluges caigudes aquest matí, han tornat a col·lapsar la ciutat de Barcelona.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 04/10/2018

Les discrepàncies entre Junts per Catalunya i ERC torna a bloquejar el Parlament. Pendents també avui de dos judicis. D'una banda, l'inici del judici contra l’antiga cúpula de Catalunya Caixa a la Audiència de Barcelona. De l'altra, el judici del Cas Nadia, que avui queda vist per sentència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 03/10/2018

Retrets, peticions de dimissió i manca d'unitat entre el bloc independentista han marcat aquesta segona jornada del debat de política general al Parlament de Catalunya. Mentre, des de Madrid, PP i C's reiteren que ha arribat el moment de tornar a aplicar el 155 a Catalunya. I també hem estat pendents de la segona jornada del judici del cas Nadia. Un forense assegura que la nena no corria perill per la malaltia que pateix.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 02/10/2018

El parlament aprova que els diputats suspesos pel jutge Pablo Llarena puguin escollir el seu substitut. Mentre, continuen les reaccions després dels aldarulls d'ahir al vespre a les portes del Parlament. Des de la oposició, s'ha repetit les peticions de dimissions i compareixences del govern. També molt pendents avui de l'inici del judici del cas Nadia...el seu pare assegura que els diners que van recollir eren pels tractaments de la petita.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 18/07/2018

Queda suspès el ple al parlament per la manca d'acord sobre com aplicar la suspensió dels 6 diputats. També estem pendents avui de les reunions convocades per intentar arribar a un acord i aturar les vagues convocades aquest estiu a l'aeroport del Prat. I també hem conegut avui que els afectats pels atemptats del 17 d'agost a Catalunya podran presentar sol·licitud encara que sigui fora de termini.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 17/07/2018

Pedro Sánchez torna a reivindicar el diàleg per solucionar el conflicte català. La mesa del Parlament es dona 24 hores més per decidir si permet o no substituir de forma temporal als 6 diputats suspesos per Pablo Llarena. També hem explicat que les administracions locals, públiques i privades s'uneixen contra les agressions sexuals en locals d'oci.