Temas

pirineu

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre les discrepàncies que genera al Pirineu la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Barcelona - Pirineus 2030, escoltant posicions contràries com les de la Plataforma Stop JJOO i d'altres que es mostren favorables però no a qualsevol preu, tal com ens explica el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús. El professor de música Jordi Cano ens explica com s'estudia la música en l'àmbit escolar i parlem de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové. Tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 11/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dimecres es presentava a Barcelona el manifest de la plataforma Stop JJOO Pirineu que demana la retirada de la candidatura dels JJOO Barcelona Pirineus. Entrevista amb l'escriptor Màrius Serra que avui presenta a Lleida la seva darrera novel·la "Fora de joc a Montserrat". Actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, tornen a partir de demà les restriccions de mobilitat, cap sorpresa al Pirineu però els consells comarcals demanen ampliar el perímetre de la comarca a la regió sanitària. Als petits plaers la Marta Romera ens parla avui de la importància de tenir una bona rutina de cura de la salut bucodental. Noticies del món audiovisual i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem dels preparatius de l'Alt Pirineu i l'Aran a la Fase 2. Agenda virtual del cap de setmana. Remeis Casolans dels tallers del Casal de la Dona. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

Dijous

La Ciutat Lleida 16/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem de l'aprovació dels pressupostos de la Paeria, el bon balanç del sector porcí i la problemàtica dels monitors d'esquí de Port Ainé. Petits plaers amb Marta Romera i agenda cultural a Lleida i comarques.

Divendres 12/04/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Previsions turístiques de Setmana Santa a Lleida. Agenda del cap de setmana. Postureig de Lleida.

Divendres 15/03/18

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Estat de la neu i inici de temporada d'esports d'aventura. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.

Dimarts

La Ciutat Lleida 10/01/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç de la campanya de neu al Pirineu de Lleida, remeis naturals amb Albert Rami i tendències tecnològiques del 2017 amb David Casero.

Dijous

La Ciutat Lleida 04/06/15

La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Parlem de la 2a edició del Festival Embarrat. Fires al Pirineu. Televisió i sèries i actualitat del dia