Temas

Palau de la Música

11 anys després de destapar-se el "Cas Palau"

Félix Millet i Daniel Osácar passen la seva primera nit a la presó

L’expresident del Palau de la Música Félix Millet i l’extresorer de Convergència Democràtica de Catalunya Daniel Osácar han passat la seva primera nit a la presó de Brians 2 per complir la condemna imposada pel jutge arran del “Cas Palau”. A Millet se'l va condemnar a 9 anys i mig de presó i a Osácar a 3 anys i mig. Jordi Montull, mà dreta de Millet al Palau de la Música, va ingressar a presó el dilluns a la tarda.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 21/02/2020

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat de música de cambra.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 11/11/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat de l’Oratori de Nadal de Bach.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 15/11/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat del Cor de Cambra del Palau.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 04/10/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat d'Esa-Pekka Salonen i la Philharmonia Orchestra.

A ONDA CERO CATALUNYA

Parlem de música amb el Palau

Quina és la maledicció de la novena simfonia que va afectar diversos grans compositors? Com es transmet en la música de Mahler la malaltia que el va dur a la mort? Què podem conèixer de la història de Catalunya a través de la seva música coral? Aquestes són només algunes de les preguntes a les que dona resposta aquest espai de La Ciutat d'Onda Cero Catalunya en col·laboració amb el Palau de la Música.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Eva Yerbabuena balla flamenc amb música japonesa

Aquesta bailaora nascuda a Alemanya però criada a Granada es va veure captivada fa un temps per la música d'Anna Sato, que fa música de shima uta, aquella que és tradició a Amami, al Japó. Ambdues van crear l'espectacle 'Cuentos de azúcar', que es podrà veure el 12 de novembre al Palau de la Música Catalana, a Barcelona. Serà un espectacle solidari.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 06/09/2019

Avui ha vingut a berenar al programa un brasiler que viu a Barcelona i que aquest cap de setmana ajuda a aixecar el Festival Dia de Brasil, que arriba a l'onzena edició a Barcelona. A més, hem estrenat la secció d'en José Agustín Gómez, que encara no té nom. I també hem estrenat la d'en David Cervelló, que el divendres ens portarà les faves (tendres o no). Els plans de cara al cap de setmana han arribat de la mà de la María Gómez, Marc Navarro, Georgina Boixereu i Pablo Alcaraz.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

L'Orfeó Català celebra 128 anys d'història

La Georgina Boixereu ens porta a fer aquesta passejada per la història cada vespre. I avui no ens hem mogut massa d'on som. Hem anat fins al Palau de la Música Catalana, que és la seu de l'Orfeó Català, que celebra 128 anys d'història.