Temas

Paco Sarria

Con Paco Sarria

A "Cara B" da actualidade de Galicia

Unha nova entrega da visión máis ácida da actualidade recente, con retranca e a particular perspectiva de Paco Sarria. Dende Ourense, para Galicia, "El último, que apague la luz"

Con Paco Sarria

A "Cara B" da actulidade en Más de uno ourense

Unha nova entrega da visión máis ácida da actualidade recente, con retranca e a particular perspectiva de Paco Sarria. Dende Ourense, para Galicia, "El último, que apague la luz".

Con Paco Sarria

A "Cara B" da actualidade

nha nova entrega da visión máis ácida da actualidade recente, con retranca e a particular perspectiva de Paco Sarria. Dende Ourense, para Galicia, "El último, que apague la luz"

Con Paco Sarria

A "Cara B" da actualidade

Unha nova entrega da visión máis ácida da actualidade recente, con retranca e a particular perspectiva de Paco Sarria. Dende Ourense, para Galicia, "El último, que apague la luz"

Con Paco Sarria

A "Cara B" da actualidade

Unha nova entrega da visión máis ácida da actualidade recente, con retranca e a particular perspectiva de Paco Sarria. Dende Ourense, para Galicia, "El último, que apague la luz".

Con Paco Sarria

El Último Apague La Luz

Unha nova entrega da visión máis ácida da actualidade recente, con retranca e a particular perspectiva de Paco Sarria. Dende Ourense, para Galicia, "El último, que apague la luz".

Con Paco Sarria

Como vive un escolar o confinamento?

Quixemos coñecer hoxe como vive o confinamento unha escolar positivo en Covid e confinada na sua casa. En Más de Uno Ourense Paco Sarria fala con Mara, a quen botan de menos seus comapañeiros e compañeiras de Salesianos e con quenes está desexando reencontrarse.

Con Paco Sarria

Atopado un lagar rupestre en A Golpilleira

Falamos hoxe no espacio Pedra a Pedra do Lagar Rupestre atopado en A Golpìlleira, entre os concellos de Ourense, Amoeiro e Punxín. Falamos delo con Javier Torres, asociado de Apatrigal

Con Rubén Amorín

Tolos polos cachopos, en se nos va lo olla

Visitamos hoxe en Se nos va la Olla a Cachopería que puxo en marcha o empresario hosteleiro Pablo Otero. Éste é a principal proposta hoxe de Paco Sarria e Rubén Amorín para esta sección gastronómica