Temas

MARISTES

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 30/04/2019

Avui hem berenat amb un neuròleg espanyol que viu i treballa a Houston, als EE.UU. Es diu Juan Fueyo i ens ha vingut a presentar el llibre que acaba de publicar 'Te dirán que es imposible' (Planeta). A més, en Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya. I amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 29/04/2019

Avui hem berenat amb els integrants del grup musical Cala Vento, que ens han presentat el seu darrer treball 'Balanceo'. Música feta des de l'Empordà i que ja fa temps que està al panorama del país. A més, ha vingut l'Adriana Díaz ha parlar-nos, com cada dilluns, de teatre. En aquesta ocasió hem anat al Lliure de Gràcia. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat entrevistant Manuel Barbero, pare d'una de les víctimes del cas Maristes.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 27/03/19

La Fiscalia es querella contra Quim Torra per desobediència a les resolucions de la JEC per la retirada dels llaços grocs dels edificis de la Generalitat. Al judici del procés, avui declaracions d'observadors internacionals que van estar presents a l'1 d'octubre. I a l'Audiència de Barcelona, el judici de Joaquim Benitez ha quedat vist per sentència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 26/03/19

Joaquim Benítez reconeix dos dels quatre casos denunciats i assegura que els Maristes coneixien els fets. Mentre, al Tribunal Suprem, el cap de la policia judicial a Catalunya, Daniel Baeza, defineix Catalunya com un polvorí. I també hem explicat que el TS avala l'ordre de la JEC que obliga a retirar els llaços de les façanes dels edificis públics.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 25/03/19

Les 4 víctimes de Joaquim Benítez declaren avui en el judici del cas Maristes. I d'un judici a un altre...el que se celebra al Tribunal Suprem pel procés des de fa ja 7 setmanes. I també hem explicat que Societat Civil Catalana i Advocats Catalans per la Constitució volen que s’investiguin les despeses de l’1 d’Octubre.